Celebrity News

Godinama vam je pred očima, a niste znali ko je! Ova MOĆNA ŽENA je ROĐENA SESTRA Dragane Mirković (FOTO)

Sestra Dragane Mirković neodoljivo podseća na pevačicu

Godinama vam je pred očima, a niste znali ko je! Ova MOĆNA ŽENA je ROĐENA SESTRA Dragane Mirković (FOTO)

Sestra Dragane Mirković prelepa je žena.

Folk diva Dragana Mirković važi za ženu koja je i pored brojnih poslovnih obaveza, putovanja, nastupa i koncerata izuzetno privržena supruga i majkai sva njena pažnja usmerena je ka suprugu Toniju i deci Marku i Manueli.

 

Goran Jovanović

 

 

Svaki slobodan trenutak ona provodi u društvu najmilijih, a pored njih ključna osoba u njenom životu jeste i rođena sestra Dragane Mirković za koju je izuzetno vezana iako žive prilično drugačijim načinom života.

Pročitajte: Bivša saradnica Dragane Mirković razvezala jezik - Ovo je ISTINA o njoj, ovako se ponaša prema ljudima! Iznela i fotografije kao dokaz

Budući da se u javnosti ne eksponira već za razliku od pevačice živi mirno i povučeno, kao i to da su u javnosti retke njihove zajedničke fotografije, mnogi doskora nisu ni znali da pevačica ima sestru koja neodoljivo na nju podseća.

 

Instagram

 

 

Ipak, nekoliko fotki osvanulo je na društvenim mrežama koje su nas uverile i u to da je Dušica izuzetno lepa žena, a neki su pomislili čak i da su bliznakinje.

 

 

Iako su udaljene stotinama kilometara, Dragana i Dušica velika su podrška jedna drugoj, a sestra Dragane Mirković je pevačici praktično desna ruka i na televiziji poznatog para u Srbiji obavlja sve važne poslove kada oni to nisu u mogućnosti.

Dragana joj u potpunosti veruje i može da se osloni na nju, a i Dušica je jednom prilikom o pevačici govorila sve najbolje.

 

 

Tokom gostovanja na jednoj televiziji sestra Dragane Mirković otkrila je detalje iz njihovog detinjstva, rekavši da je Dragana bila odličan đak, da je stekla Vukovu diplomu, te da se isticala po učenju i po talentu, ali i da je veoma volela i folklor.

 

Komentari (0)

Loading