Celebrity News

Osvanula fotografija potpuno nagog Željka Joksimovića: Godinama je ovo pokušavao da sakrije, ali sve kad tad ispliva (FOTO)

Fotografija Željka Joksimovića napravila pometnju na društvenim mrežama

Osvanula fotografija potpuno nagog Željka Joksimovića: Godinama je ovo pokušavao da sakrije, ali sve kad tad ispliva (FOTO)

Fotografija Željka Joksimovića napravila pometnju na društvenim mrežama.

Letnji period donosi nam brojne fotografije sa odmora koje poznate face dele na društvenim mrežama, a to je ujedno i prilika da vidimo kako se oni provode, ali i uverimo se kako izgledaju sa manje garderobe na sebi nego što je to uobičajeno.

 

Privatna Arhiva

 

 

Da li jednako dobro izgledaju u prirodnom izdanju kao i kada su skockani za neki javni nastup, tema je o kojoj se i te kako polemiše na društvenim mrežama i koja je u javnosti uvek interesantna, a sada je u fokusu naš poznati pevač koji svoju intimu inače veoma vešto skriva.

Pročitajte: Jovana i Željko Joksimović se poskidali na jahti u Crnoj Gori - Ovako izgledaju kad misle da ih baš niko ne vidi (FOTO)

Fotografija Željka Joksimovića koju je, naime, objavila jedna "Instagram" stranica koja deli uspomene naših velikih zvezda, glavna je tema za komentarisanje, a iako je u pitanju stara fotografija, to nije umanjilo interesovanje za istu.

Naprotiv, budući da fotografija Željka Joksimovića nastala davnih dana, još kad je on tek izašao iz pelena, do sada nije viđena, ona je izazvala lavinu reakcija, ali i zaista simpatične komentare.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @estradni.arhiv

 

Kako svoju privatnost ne eksponira medijski, pa ni njegovu decu iz braka sa Jovanom još nismo imali prilike da vidimo, pravo je čudo da je golišava fotografija Željka Joksimovića dok je bio beba, isplivala u javnost.

Fanovi i poštovaoci Željkovog lika i dela oduševljeno su ostavljali komentare, složni u mišljenju da je bio preslatki mališan, ali i da nikada ne bi prepoznali o kome je reč. 

 

Komentari (0)

Loading