Celebrity News

Ni traga od luksuza: Da li verujete gde Stefan i Danijela Buzurović letuju sa decom i to u OVAKVIM USLOVIMA? (FOTO)

Stefan i Danijela Buzurović letuju drugačije od svih, pogledajte gde

Ni traga od luksuza: Da li verujete gde Stefan i Danijela Buzurović letuju sa decom i to u OVAKVIM USLOVIMA? (FOTO)

Stefan i Danijela Buzurović ne kriju da vole da provode leto sa decom na moru, ali je jedan deo godišnjeg odmora definitivno rezervisan za omiljenu destinaciju porodice Buzurović. Naime, dok mnoge poznate ličnosti letuju na egzotičnim destinacijama, Stefan, Danijela, Nestor i Klara najlepše dane provode na Goliji.

 

Instagram

 

Pročitajte: Stefan Buzurović posle deset godina braka zamenio Danijelu znatno starijom damom - Objavio i prvu fotografiju

Ima tome nekoliko godina, kada su Stefan i Danijela Buzurović na planini izgradili svoje parče raja. Vikendica, sa baštom, koju bračni par zajedno uređuje, oaza je mira, koju sa dečicom posećuju veoma često.

 

Instagram

 

 

Ovoga puta Stefan i Danijela sa Klarom i Nestorom provode nezaboravne trenutke planinareći i istražujući nestvarne vidike, koji se pružaju sa obronaka Golije.

 

Instagram

 

Pročitajte: ZBOGOM ZAUVEK! Krila je da stvari nisu kako treba - Danijela Buzurović posle 12 godina rekla KRAJ, porodica i kolege u šoku

 

Društvo im ovoga puta pravi i Danijelina majka, koja je najlepše društvo za mališane, Nestora i Klaru, koji uživaju u raznovrsnim aktivnostima u prirodi.

 

Instagram

 

Pročitajte: Da li ste znali? Sestra Stefana Buzurovića je OVA poznata jutjuberka! (FOTO)

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading