Celebrity News

Ovako nešto samo ćerka može da ti priredi: Objava Nike Tošić rasplakala Jelenu (FOTO)

Mlađa ćerka Jelene Karleuše ponovo oduševila

Ovako nešto samo ćerka može da ti priredi: Objava Nike Tošić rasplakala Jelenu (FOTO)

Evo šta mlađa ćerka Jelene Karleuše misli o maminom novom albumu.

Posle 11 godina, novi album Jelene Karleuše ugledao je svetlost dana i pomerio granice, pesme su u rekordnom roku dostigle impozantan broj pregleda, te ne čudi što je diva u epicentru pažnje.

Foxxatron

 

 

Iako su mišljenja podeljena, kao i uvek kada je ona u pitanju, većina je oduševljena novim pesmama, njenim trudom, kreativnošću i eksplozivnom energijom, a najveći njen fan, po svemu sudeći, je mlađa ćerka Jelene Karleuše koja je i sama postala prava zvezda društvenih mreža.

TikTok printscreen

 

 

Specifična po mnogo čemu, jedinstvena i prvenstveno samo svoja,Nika Tošić je lako pobrala brojne simpatije i uvukla se pod kožu svima, a njeni video zapisi koje deli na "Tik-Toku" broje na hiljade lajkova i isto toliko komentara.

Pročitajte: Nika Tošić DRASTIČNO SMRŠALA - Pohvalila se rezultatima dijete, druga devojčica! Pogledajte kako sada izgleda (FOTO)

Da je oduševljena maminim novim projektom i da uživa slušajući ga u svom malom carstvu, pokazala je mlađa ćerka Jelene Karleuše najnovijim snimkom koji je izazvao mnogo pažnje.

Uz pesmu "Block" đuskala je i snimala se tinejdžerka i otkrila da joj je upravo ta pesma jedna od favorita, a mnogi su se složili da nema bolje podrške od one koju pevačica dobija od svojih najmilijih.

Inače, pre nekoliko dana, mlađa ćerka Jelene Karleuše dospela je u fokus i oduševila javnost time što je žestoko odgovorila na prozivke na račun poznate mame koje su se našle na njenom profilu.

TikTok printscreen

 

 

U moru pozitivnih komentara, kako to obično biva, našli su se i neki negativni, a Nika je bez razmišljanja stala u Jeleninu odbranu.

- Reci mami da je mogla bolje - glasio je jedan komentar, a Nika je odgovorila: "Jel možeš ti bolje?"

 

Komentari (0)

Loading