Celebrity News

Kakav seljak moraš da budeš… Nikolu Jokića napali zbog postupka u restoranu, posle ovoga ćete ga gledati drugačije (FOTO)

Fotografija Nikole Jokića naširoko se komentariše

Kakav seljak moraš da budeš… Nikolu Jokića napali zbog postupka u restoranu, posle ovoga ćete ga gledati drugačije (FOTO)

ATA images

Jedna fotografija Nikole Jokića zapalila društvene mreža.

Letnju pauzu nakon naporne, ali veoma uspešne sezone, košarkaški as Nikola Jokić provodi u svojoj domovini. Srpski centar trenutno boravi u rodnom Somboru gde su ga sa nestrpljenjem dočekali članovi porodice, brojni prijatelji i sugrađani koji ponovo imaju prilike da se susretnu sa uspešnim sportistom.

Ata Images

 

 

Svoj boravak u Srbiji on koristi na kvalitetan način, iako je prvenstveno posvećen porodici, on pronalazi vremena za razne aktivnosti, a tu je i omiljeni hobi, konjičke trke, koje reklo bi se, ne propušta.

U avanturama mu se nedavno pridružio saigrač iz Denvera i prijatelj  Aron Gordon koji se u Nikolinom kraju po svemu sudeći odlično provodi, a u to smo imali prilike da se uverimo putem društvenih mreža.

 

 

Niz fotografija Nikole Jokića i NBA zvezde osvanulo je na popularnim socijalnim platformama, pa smo videli da su zajedno pratili "Trkački dan" na somborskom hipodromu, a ipak jedna nedavna izazvala je lavinu reakcija.

Naime, pravi bum na društvenim mrežama, ali i prozivke na račun popularnog Somborca izazvala je jedna fotografija Nikole Jokića nastala u tamnošnjem poznatom restoranu

Pročitajte:Kao dvorac: Zavirite u vilu koju je Nikola Jokić sagradio u rodnom Somboru, ovakve stepenice i vrtove ste gledali samo u španskim serijama

Raspoloženi Jokić i Gordon pozirali su sa konobarom te je fotka osvanula na svim mogućim platformama, a jedan detalj privukao je izuzetnu pažnju.

Jedna Tviterašica dala je sebi za pravo da postavi fotku na kojoj je vidno da on u ruci drži spakovanu hranu i to uz veoma neumesan komentar:

 

 

- Koliki seljak moraš biti da od konobara tražiš da ti spakuje od ručka što nisi pojeo… Brt imaš milione, osvesti se više - glasio je njen opis ove i te kako zapažene fotke, a ubrzo zatim usledili su brojni komentari, svi do jednog u Jokićevu odbranu.

Iako je hrana koju Nikola u drži u ruci verovatno bila poručena za poneti, mnogi su izneli mišljenje da nije sramota tražiti da se spakuje ostatak nepojedenog ručka i da je to svuda u svetu sasvim normalna i uobičajena stvar.

Komentari (0)

Loading