Moda

Supruga Nikole Jokića stajlingom podigla buru: Natalija, šta ti je to na nogama? Pogledajte fotke iz Sombora

Supruga Nikole Jokića živi povučeno

Supruga Nikole Jokića stajlingom podigla buru: Natalija, šta ti je to na nogama? Pogledajte fotke iz Sombora

Ata Images

Zajedno sa slavnim košarkašem supruga Nikole Jokića prisustvovala je konjičkim trkama  "Pehar grada Sombora" juče u rodnom gradu svog muža i sve fascinirala svojom pojavom.

Pročitajte: Mala Ognjena Jokić ukrala tati šou: Ovako Nikolina ćerkica slavi tatin istorijski uspeh, cela Amerika priča o njoj (FOTO)

Bračni par na događaju u Somboru pojavio se kako bi predstavio svoje grlo "Brenno Laumara" u glavnoj trci.

Ata Images

 

 

Uspeh Natalijinog i Nikolinog konja, na žalost vlasnika i brojnih drugih navijača stigao je drugi na cilj, što supružnicima nije pokvarilo raspoloženje, naprotiv, oboje su uživali u predivnom sunčanom danu i druženju sa ostalim učesnicima, tačnije vlasnicima konja.

Pročitajte: Prepoznajete li ga? Ovaj preslatki plavušan sa slike danas je prebogat i preuspešan, cela Srbija mu se divi (FOTO)

Supruga Nikole Jokića na konjičkoj trci pojavila se u ciklama haljini, dužine do poda, poprilično dekoltiranoj. Oči je skrila tamnim naočarima, oko ruke nosila je veću crnu kožnu torbu, dok je sve to upotpunila ravnim papučama sa kaiševima.

Ata Images

 

 

Lepo, stilizovano i u skladu sa manifestacijom, moglo se čuti dok je ona prolazila, a mnogi su konstatovali da baš ovako treba da izgleda žena jednog MVP NBA igrača - prirodno, nenapadno i ležerno, a opet moderno i u trendu.

Pročitajte: Ovo je kuća Nikole Jokića u koju je uložio mnogo: Komšije u Somboru otkrile ISTINU o njegovoj porodici, niko nije znao

Još uvek, na svu sreću, supruga Nikole Jokić nije podlegla beauty američkim trendovima, zbog čega je košarkaš posebno ponosan. Jedino čime je njena lepota nadograđena jeste iskustvo, majčinstvo na prvom mestu i čini se da će tako do daljnjeg ostati.

Ata Images

 

O Nataliji se mnogo toga nedavno saznalo, između ostalog da je kao beba sa porodicom izbegla iz Hrvatske tokom Oluje, da joj je detinjstvo bilo teško i izazovno, tako da joj je skromnost jača strana uprkos činjenici da joj je muž jedan od najbogatijih sportista koje je Srbija ikada imala. 

Ako je verovati američkim tabloidima, Natalija i Nikola na računu imaju više od 50 miliona dolara.

 

Komentari (0)

Loading