Celebrity News

KRAJ BRAKA! Bojan više nije izdržao, osoba bliska Ildi Šaulić otkrila šta se dešava iza zatvorenih vrata

Brak Ilde Šaulić i Bojana Vučkovića - isplivali nepoznati detalji

KRAJ BRAKA! Bojan više nije izdržao, osoba bliska Ildi Šaulić otkrila šta se dešava iza zatvorenih vrata

Antonio Ahel/ATA Images

Brak Ilde Šaulić i Bojana Vučkovića važi za jedan od najskladnijih na domaćoj javnoj sceni. Njih dvoje godinama su zajedno, a njihova šestogodišnja devojčica Ema kruna je neizmerne ljubavi koja još uvek traje. Već godinama njih dvoje održavaju posao, ali i život na relaciji Sjedinjene Američke Države - Srbija, a Ilda je nedavno otkrila da definitivno preseljenje u Ameriku ne planiraju.

– Iskreno, ne planiramo da se selimo. Nadam se barem da do tog potpunog preseljenja neće doći, eventualno dok Ema ne poraste i ne izrazi možda želju da tamo studira ili nešto slično, zbog čega bismo onda mi, kao porodica, češće bili tamo. Za sada nam odgovara ovaj umereni tempo, gde tamo provodimo njene letnje i zimske raspuste - rekla je u emisiji "Premijera".

Pročitajte: Stariji od nje 35 godina, Šaban i Goca su dali sve od sebe da ih rastave - Ovaj čovek je bio najveća ljubav Ilde Šaulić pre braka

Brak Ilde Šaulić i Bojana Vučkovića odiše skladom i ljubavlju, ali malo ko zna da je Ildin suprug upravo u Americi imao brak, pre nego što se oženio Ildom. Detalje tog braka svojevremeno je otkrio Ildin pokojni otac Šaban, koji je u listu "Svet" otkrio da je njegov zet pre braka sa njegovom mezimicom već bio oženjen.

ATA Images

 

– Ja ne znam zašto se oženio ali znam da je Amerikanka. Nisu imali decu, razveli su se. Ja ne znam šta je bilo ranije ali lepo se on snašao, vredan je. Da nije takav, ne bi uspeo u životu. Tamo se mnogo radi i onaj koji radi taj i ima – onaj koji ne radi taj ništa i nema - rekao je davši novinarima odgovor na pitanje da li se njegov zet prvi put oženio zbog papira.

Po Bojanovom povratku iz Amerike, kako je Ilda otkrila otpočela je njihova romansa, koja traje do danas.

Pročitajte: Fotografija iz porodičnog doma Ilde Šaulić ODUŠEVILA SVE - DOLAZAK BEBE U KUĆU kao NAJLEPŠA VEST, Ema je STARIJA SESTRICA (FOTO)

– Mislim da je i za njega i za mene naš prvi susret, posle mnogo godina tokom kojih nismo bili u kontaktu, bio potpuno iznenađenje. Kada smo seli da popijemo kafu, ispričali smo se kao da smo se svih tih godina viđali svaki dan. Možda je to za mene u tom trenutku bila nemoguća misija, jer ja niti sam očekivala, niti sam bila spremna za vezu i tako blizak kontakt sa čovekom koga kao znam, a u stvari ga ne znam. To je bila vrlo specifična situacija za mene, verujem i za njega, ali veoma brzo smo oboje shvatili da je to to i da nismo pogrešili. Za njega kažem da je moja druga polovina.

Komentari (0)

Loading