Celebrity News

Joksimovići se opustili na moru: Jovanin izgled šokirao sve, ove fotke ćete zumirati

Jovana i Željko Joksimović važe za jedan od najskladnijih parova

Joksimovići se opustili na moru: Jovanin izgled šokirao sve, ove fotke ćete zumirati

Budući da je letnja sezona pri kraju, Jovana i Željko Joksimović tople avgustovske dane iskoristili su da otputuju na odmor i napune baterije za predstojeće poslovne izazove, opuste se i relaksiraju.

Poznati supružnici pronašli su malo vremena za sebe, te uživaju u predivnom morskom ambijentu, opuštaju se na suncem okupanim plažama i obilaze tamnošnje restorane.

Miša Obradović

 

 

Da su u potpunosti posvećeni jedno drugom svedoče fotke na kojima Jovana i Željko Joksimović poziraju zaljubljeni kao prvog dana, a sve to je sa pratiocima podelila lepa voditeljka i pobrala mnoštvo lepih reči na "Instagramu".

Pročitajte: Jovana i Željko Joksimović se poskidali na jahti u Crnoj Gori - Ovako izgledaju kad misle da ih baš niko ne vidi (FOTO)

Osim što su Jovana i Željko Joksimović pokazali koliko je harmoničan i ljubavlju ispunjen njihov odnos i posle toliko godina, primetno je da im ovaj odmor veoma prija, kako za dušu, tako i za telo.

Instagram

 

 

Zaljubljeni, nasmejani preplanuli i elegantni oni su nesumnjivo privukli sve poglede i retko ko bi rekao da je Jovana u petoj, a njen izabranik u šestoj deceniji.

Instagram

 

 

U tome su složni i njihovi prijatelji i pratioci koji su nizali pohvale na društvenim mrežama: "Prelepi ste", "Najlepši par", "Holivudski, nema šta", "Sve ste lepši i lepši" - su samo neki od komentara.

Pročitajte: Jovana i Željko Joksimović golišavi u kupaćem na privatnoj plaži - Pogledajte samo kako ona izgleda i šta radi kad misli da nema kamera

Jovana i Željko Joksimović, njihov brak i uopšte odnos izazivaju divljenje kod mnogih i oni su jedan od onih parova na koje bi trebalo da se ugledaju mnogi.

 

Komentari (0)

Loading