Lifestyle

Joksimovići se skinuli u kupaći: Cela plaža se okrenula kad je videla njen stomak, ali o njemu se još više priča! Pogledajte zašto (FOTO)

Jovana i Željko Joksimović u kupaćem kostimu završili u svim tabloidima

Joksimovići se skinuli u kupaći: Cela plaža se okrenula kad je videla njen stomak, ali o njemu se još više priča! Pogledajte zašto (FOTO)

Privatna Arhiva

Nakon što su među poznatima usledila putovanja na egzotične destinacije, vezana najčešće za februar, mart i odlazak u Dubai i Zanzibar, ljubitelji malih TV ekrana poželeli su da doznaju kako se muzičari, pevači, sportisti i voditelji tamo provode i da li jednako dobro izgledaju na plaži kao i na televiziji. Među prvima na društvenim mrežama svojevremeno osvanuli su Jovana i Željko Joksimović u kupaćem kostimu, koji su izazvali dosta komentara.

Pročitajte: Jovana Joksimović obradovala naciju PREDIVNIM VESTIMA u 41. godini, Željko u suzama zbog ponosa: Na broju 3 ne stajemo (FOTO)

Instagram

 

Većina je imala samo reči hvale na račun izgleda skladnih supružnika. O liniji voditeljke, koja je mama troje, nije se moglo ništa drugo kazati osim da ima savršenu figuru, da je izuzetno negovana, a da osmeh na njenom licu govori da njen dobar izgled potiče najpre od unutrašnjeg zadovoljstva. Željku, s druge strane, najpe su dame uputile komentare i to da su godine počele da se naziru na njegovom licu, telu i kosi ali da je i dalje itekako šarmantan.

Pročitajte: Da li su ovi stajlinzi realni? Željko i Jovana uslikani u provodu, svi gledaju u njen dekolte (FOTO)

Privatna Arhiva

 

Jovana i Željko Joksimović u kupaćem kostimu privukli su više pažnje nego bilo koja pesma ili koncert muzičara rođenog u Valjevu, ali samo zato što je reč o deliću privatnosti koji je bračni par donedavno čuvao samo za sebe. Sada je i on otkriven i malo je reći da su fanovi oduševljeni. 

Pročitajte: Jovana Joksimović bez trunke šminke na rođendanu svoje kume, oko nje glamur: Pogledajte fotku koja je šokirala Instagram

Privatna Arhiva

 

 

Komentari (0)

Loading