Celebrity News

Tuga u domu Suzane Mančić: Skrhana bolom oglasila se emotivnom porukom i rasplakala sve (FOTO)

Tuga Suzane Mančić ne jenjava

Tuga u domu Suzane Mančić: Skrhana bolom oglasila se emotivnom porukom i rasplakala sve (FOTO)

Iako je prošlo skoro pa tri decenije od smrti njenog oca, tuga Suzane Mančić zauvek će biti prisutna u njenom srcu. 

Instagram

 

 

Gubitak roditelja nešto je sa čime se i danas teško miri, a lepe uspomene tu su da je podsete na srećno detinjstvo koje su joj obezbedili otac i majka.

U susret godišnjici svog tate koji je preminuo 1994. godine, Suzana je podelila prelepu porodičnu fotografiju, a emotivne reči iz dubinje njene duše raznežile su brojne pratioce. 

- Neko te mora naučiti da hodaš, da se boriš, da budeš pravičan, radan i vredan. Neko te mora naučiti životu. Moj tata i ja, Aleksandar Mančić - glasio je opis ove stare uspomene na kojoj Suzana bezbrižno korača kroz život držeći oca čvrsto za ruku.

Pročitajte: Suzana Mančić zavijena u crno - TRAGIČNE VESTI su je zatekle na snimanju, svi joj izražavaju saučešće

Sudeći po objavi jasno je da je njen otac bio i najveći životni oslonac svojoj mezimici, a ona mu je i danas zahvalna na svemu čemu ju je naučio usadivši joj prave porodične i tradicionalne vrednosti.

Tuga Suzane Mančić izazvala je saosećajnost kod njenih fanova i prijatelja koji su mahom nizali dirljive reči, a bilo je i komentara koji su zasigurno izazvali osmeh na njenom licu budući da se svi slažu da je njen tata bio pravi gospodin.

Inače, voditeljka je pre 12 godina ostala bez majke čiju je smrt takođe teško podnela, a početkom godine napustila ju je i tetka Nadežda Rašić, koja je imala veliki uticaj na njeno odrastanje.

Pročitajte: Crno bela slika i muk! Neutešna Suzana Mančić oprostila se od voljenog - Sada si sa zvezdama (FOTO)

Ona je preminula u januaru, a Suzana je tada podelila staru fotografiju svojih najmilijih čiju smrt nikada neće moći da prežali.

- Odlaze da bi se ponovo našli. Vera, Lale i Nada. Odgajali su nas, negovali, bili uz nas uvek kada treba. Nadežda Rašić - 14.09.1935. - 03.01.2023. Mila moja Titi, mirno putuj - poručila je voditeljka i sve rastužila objavom.

Komentari (0)

Loading