Celebrity News

Vujadine, RADUJ SE! Mirka Vasiljević potvrdila PREDIVNE VESTI i to JOŠ DVOJE: Meni dece stvarno nikad nije dosta (FOTO)

Deca Mirke Vasiljević njeno su najveće bogatststvo

Vujadine, RADUJ SE! Mirka Vasiljević potvrdila PREDIVNE VESTI i to JOŠ DVOJE: Meni dece stvarno nikad nije dosta (FOTO)

Popularna glumica Mirka Vasiljević već 11 godina uživa u vanbračnoj zajednici sa nekadašnjim fudbalerom, a sada članom stručnog štaba Crvene Zvezde, Vujadinom Savićem. Deca Mirke Vasiljević i njenog izabranika, četvoro preslatkih mališana centar su sveta mladih roditelja koji svoju ulogu veoma ozbiljno i savesno shvataju i obavljaju, a budući da se u javnosti često zbijaju šale na račun glumičinih trudnoća, mnogi se pitaju kada će nas ona najlepšom vešću ponovo obradovati.

 

Instagram

 

Glumica koja će ove godine proslaviti 32, rođendan, ostvarila je svoju želju da se kao mlada ostvari u ulozi majke, i to četvorostruke, a u medijima ona često ističe da bi želela ponovo da proširi porodicu, piše "Ekskluziv".

 

Pročitajte: Vujadine, ja više NE MOGU... Potresno saopštenje Mirke Vasiljević šokiralo prijatelje, svi joj šalju podršku posle njegovog postupka

 

To je u neku ruku bio slučaj i pre nekoliko dana kada se prilikom gostovanja u jednoj od najgledanijih emisija zabavnog karaktera "Ami G show" ona dotakla teme koja je interesantna svima.

 

Naime, odgovarajući na škakljiva pitanja, koja svim svojim gostima Ognjen postavlja kroz rubriku "Šta bi radije" glumica je možda dala odgovor na pitanje da li planira još neku trudnoću, a takođe otkrila da joj venčanje sa Vujadinom u ovom trenutku nije prioritet.

 

Boško Karanović

 

- Mirka, šta bi radije, još dvoje dece ili romantično venčanje? – postavio je voditelj pitanje, a ona je kao iz topa odgovorila:

 

- Još dvoje dece. Venčanje dođe i prođe, deca ne dođu i ne prođu – rekla je Mirka Vasiljević o trudnoći, a novim članovima, ne sumnjamo, najviše bi se obradovala deca Mirke Vasiljević i Vujadina Savića.

 

Instagram

 

Inače, iako se svadbena zvona u poznatoj porodici još nisu začula, prelep i harizmatični par važi za jedan od skladnijih, a o tome zbog čega toliko dugo oni veselje odlažu, jednom prilikom je Mirka otkrila za "Blic":

 

- Vujadin insistira na venčanju, kaže: "Bio bi red već", svi oko nas to kažu. Ja stvarno mislim da će to biti, nekog ponedeljka… Samo je u pitanju manjak našeg slobodnog vremena - ispričala je ona.

 

Komentari (0)

Loading