Celebrity News

On sa kosom, njenom stajlingu bi se danas svi smejali: Ovako su Saša Đorđević i supruga Seka izgledali na početku zabavljanja (FOTO)

Aleksandar i Seka Đorđević na početku zabavljanja izgledali su drugačije

On sa kosom, njenom stajlingu bi se danas svi smejali: Ovako su Saša Đorđević i supruga Seka izgledali na početku zabavljanja (FOTO)

Ljubavna priča u kojoj gotovo tri decenije uživaju Aleksandar i Seka Đorđević jedna je od najlepših na našoj javnoj sceni, a njihov brak i odnos prepun ljubavi, međusobne podrške i razumevanja može mnogim parovima poslužiti kao primer.

Još kao veoma mlad, kođarkaški as se zaljubio u svoju sadašnju suprugu Aleksandru, koja ga je osvojila na prvi pogled  i od tada se oni gotovo ne razdvajaju.

Ata Images

 

 

Upoznali su se preko zajedničkog prijatelja, Saletovog kolege Nebojše Ilića, koji je Sekin školski drug i koji im je kasnije i kumovao na venčanju.

- Često sam dolazio sa društvom u jedan kafić na Vračaru i jedne večeri sam video divnu i zgodnu devojku. Prijatelji su mi kazali da joj je nadimak Seka i pošto smo razmenili poglede i osmehe upoznali smo se. Zaljubio sam se u nju i teško su mi padale pripreme s Partizanom i reprezentacijom - priznao je svojevremeno Sale.

Pročitajte: Sa njom je u braku 26 godina i ima dve ćerke - Pogledajte kakva je lepotica supruga Saleta Đorđevića u koju se zaljubio na prvi pogled (FOTO)

Aleksandar i Seka Đorđević na ludi kamen stali su u julu 1995. godine, a zbog venčanja, proslavljeni sportista propustio je doček na čuvenom balkonu Skupštine grada Beograda nakon osvojene zlatne medalje Jugoslavije na Evropskom prvenstvu u Atini.

Getty Images

 

 

Kada se Đorđević popeo na isti balkon 2017. godine, posle srebrne medalje na Evropskom prvenstvu u Turskoj, kratko se opravdao naciji za izostanak 22 godine ranije.

- Izvinite, ali bio sam opravdano sprečen - sa osmehom je rekao Sale koji je iz skladnog braka dobio dve ćerke Taru i Tesu.

Slobodan Pikula, Story arhiva

 

 

Budući da Aleksandar i Seka Đorđević svoju intimu brižljivo čuvaju od očiju javnosti, na događajima se retko pojavljuju i reflektore ne vole, veoma je malo i njihovih zajedničkih fotki, a jedna stara koja je davnih dana osvanula na naslovnici tada prestižnog magazina privukla je veliku pažnju.

Naime, par je 1990. godine pozirao za "TV reviju" a njihov tadašnji imidž znatno je drugačiji od onog na kakav smo navikli.

Pročitajte: Ćerke Saše Đorđevića PRESLIKANE SU TATA - Čim ih vidite, nećete moći da se odlučite koja je LEPŠA! (foto)

Kako Saleta godinama unazad gledamo bez ijedne dlake na glavi, mnogi su se iznenadili ugledavši ga sa gustom crnom kosom za koju se svi slažu da mu odlično pristaje, a ništa manje impresija nije izazvala ni prelepa Seka koja sa kratkom frizurom godinama unazad važi za jednu od najlepših žena slavnih sportista.

Tada je Seka imala dugu, izrazito tamnu kosu, bila je prelepa kao što je to i danas, te ne čudi što je Sale za njom izgubio glavu.

Printscreen

 

 

I stajlinzi popularnog para nisu mogli proći nezapaženo, a kako je ovo bio novogodišnji broj pomenutog časopisa, i njihovi outfiti bili su u istom maniru.Seka je pored svog dragog blistala u raznobojnoj košulji, dok se košarkaš odlučio za džemper sa zimskim motivima.

Ono što je ipak najzapaženije jeste ogromna zaljubljenost i sjaj u njihovim očima koji se i nakon toliko godina zajedničkog života nije ugasio.

Komentari (1)

Loading
Vera

11:37 25.08.2023

Sale i njegova supruga su prelep par, ne zna se ko je lepši, ali bi ipak dala prednost dami.