Lepota

Ana Bekuta se skinula u kupaći, pokazala kako joj izgleda telo: Pogledajte fotografiju sa bazena o kojoj svi pričaju

Izgled Ane Bekute oduševljava

Ana Bekuta se skinula u kupaći, pokazala kako joj izgleda telo: Pogledajte fotografiju sa bazena o kojoj svi pričaju

Luka Šarac

Komplimenti su neizostavni kada je u pitanju izgled Ane Bekute o kojem ona i te kako vodi računa i veoma je posvećena nezi.

Posebno u poslednje vreme pevačica dobija komplimente na račun linije koju je, po mišljenju mnogih ona dovela do savršenstva, pa istančan smisao za modu koji i te kako poseduje, još više dolazi do izražaja.

Ata Images

 

 

Gotovo nepogrešivo Ana bira odevne kombinacije, bilo da je u pitanju scenski nastup, gostovanje u nekoj emisiji, javni događaj ili pak druženje sa prijateljima, pa nije čudo što je ona nepresušna inspiracija mnogim pripadnicama ženske populacije.

Pročitajte: OSUŠILA SE Ana Bekuta - Skinula je minimum 15 kilograma zbog NJEGA, pogledajte kako sada izgleda (FOTO)

Naviknuti da je vide isključivo u damskim izdanjima, mnogi su se iznenadili kada je na njenom profilu osvanula fotografija u kupaćem kostimu, tačnije u prvom planu bile su njene vitke noge na kojima joj i mnoge mlađe koleginice mogu pozavideti.

Instagram

 

 

Iskoristila je pevačica vrele letnje dane da se opusti i osveži i to je podelila sa pratiocima, a iako nije želela da istakne celu figuru, jasno je da se oseća sjajno u svojoj koži.

Izgled Ane Bekute i ovog puta na meti je komentara, isključivo pozitivnih, a mnogi su poželeli i da češće vide fotografije na kojima je u kupaćem kostimu. 

 

Komentari (0)

Loading