Moda

Letnja haljina Ane Bekute savršena za dame sa viškom na bokovima: Uz ovaj komad možete izgledati savršeno iako niste mršavice (FOTO)

Letnja haljina Ane Bekute oduševila modne znalce

Letnja haljina Ane Bekute savršena za dame sa viškom na bokovima: Uz ovaj komad možete izgledati savršeno iako niste mršavice (FOTO)

Ata Images

Ana Bekuta lagano korača kroz sedmu deceniju života, a na držanju, izgledu i stasu pozavidele bi joj mnoge žene. U sedmoj deceniji, osim što vežba i vodi računa o ishrani, Ana uživa da s vremena na vreme pred sebe postavi svojevrsni modni izazov, te se o njenim odevnim kombinacijama neretko piše.

Pročitajte: Ana Bekuta se skinula u kupaći, pokazala kako joj izgleda telo - Pogledajte fotografiju sa bazena o kojoj svi pričaju

Letnja haljina Ane Bekute postala je tema modnih znalaca, a njen modni odabir mnoge je oduševio. Bela maxi haljina sa floralnim detaljima pravi je izbor za tople letnje večeri, a što je najbitnije, reč je o modelu koji laska svakoj figuri.

 

Ataimages

 

Pročitajte: Sandale Ane Bekute svaka dama u srednjim godinama mora da ima ovog leta - Boja ide uz sve, cena će vas pozitivno iznenaditi (FOTO)

Posebno je letnja haljina Ane Bekute poželjna u ormarima dama sa viškom na bokovima i stomaku, jer sa pojasem na struku savršeno ističe figuru peščanog sata i prikriva svaki detalj na telu, koji čini da se osećate nesigurno.

 

Ataimages

 

Da bi ceo look izgledao bolje, Ana je odabrala torbu koja ima identičan print kao haljina, a kosu je samo blago izlomila te ležernošću postigla savršeni letnji look.

Ataimages

 

 

Komentari (0)

Loading