Celebrity News

Ana Sević se oglasila povodom nasilja u porodici! Instagram gori, svi su uz nju (FOTO)

Ana Sević nasilje u porodici spomenula i sve šokirala

Ana Sević se oglasila povodom nasilja u porodici! Instagram gori, svi su uz nju (FOTO)

Ata Images

Ana Sević nasilje u porodici strogo osuđuje.

Uvek je pevačica i bivša supruga muzičara Darka Lazića bila na strani žena, a protiv nasilnih muškaraca sklonih ljubomori, pa i korišćenju nedozvoljenih supstanci i alkohola.

Putem Instagrama se oglašavala i u vidu poruke apela pružala podršku žrtvama, kojima su emotivni partneri naudili.

Pročitajte: Sin Ane Sević konačno pred vama: Ovo je mali Simeon, jedan pogled i biće vam jasno na koga liči (FOTO)

Svesna je Ana, poput mnogih drugih da nasilje ne podrazumeva samo fizički kontakt, već da je psihološka diktatura i tortura daleko opasnije sredstvo manipulacije, stoga nastoji da svojim fanovima ženske populacije to predoči kada god je u mogućnosti.

Ata Images

 

Danas je u skladu sa sve većom brojkom žrtava ona na svom instagram profilu objavila gde sve dame mogu da se obrate ukoliko osete da su ugrožene. 

Njen post je glasio: 

Pročitajte: Svaka žena može pozavideti: Cipele Ane Sević želećete odmah da ponesete, a od cene torbe će vam se zavrteti u glavi (FOTO)

- Ako trpite nasilje, kontakt telefoni Savetovališta protiv nasilja u porodici (SOS telefon i sigurna kuća) su: 0900-011-011, besplatan poziv, radnim danima od deset do 19 časova 0112769-466, radnim danima od deseto do 19 časova 062304-560, od 19 do deset časova

Pročitajte: Porodica presrećna: Samo mesec dana od porođaja u dom Ane Sević stigao je ON!

- Hitni pozivi za prijavu nasilja u porodici mogu se izvršiti na broj 0900-100-600 od 00 do 24 časa, besplatnim pozivom - napisala je veliki belim slovima Ana iza crne pozadine u nadi da će makar polovina krhkih i nezaštićenih kojima je ona uzor uzeti telefon i pronaći način da se zaštiti.

Instagram

 

Ana Sević nasilje u porodici spominje često kao iskvaren model društva. Osnaživanje žena, kao majka ćerki Lorene i Sene, smatra izuzetno važnim, dok kao majka sina Simeona sve čini da njen naslednik izraste u kavaljera nežnog prema slabijem polu.

Ana ima sreće da je u drugom suprugu Danijelu Nedeljkoviću pronašla sve navedene osobine, zbog čega već nekoliko godina sa njim ona živi svoju bajku.

Instagram

 

Probleme koje je imala sa prvim mužem Darkom Lazićem, davno je zaboravila i ne želi da se osvrće na stvari koje su se tokom poslednje dve godine braka događale, a bilo je izuzetno ružnih momenata.

Pročitajte: NAJRADOSNIJE VESTI! Ana Sević se porodila, evo kog pola je TREĆE DETE!

Sve to razlog je njenog razumevanja žena koje se zavaravaju da su od svojih partnera voljene. Po njenom mišljenju vrlo je jednostavno- čim se oseti nedostatak ljubavi potrebno je otići.

Andreja Damnjanovic, ATA images

 

Na vreme je Ana shvatila da Darko i ona nisu na istoj razini, uprkos tome borila se da sačuva brak ali ubrzo je shvatila da je njena srećna kraj drugog..

U međuvremenu uspela je sa bivšim suprugom da uspostavi lepu komunikaciju zbog ćerke, te je oboje jednako odgajaju i vaspitavaju.

Darko se posle Ane još jednom verio, a pričalo se da planra da se oženi sa svojom trećom izabranicom.

Komentari (0)

Loading