Celebrity News

Kad sam se razbolela, Ceca je pokazala svoje PRAVO LICE: Bivša frizerka i kuma Bucka konačno progovorila o Ceci, spomenula je i Miru Škorić

Bivša frizerka i kuma Cece Ražnatović progovorila o odnosu sa pevačicom

Kad sam se razbolela, Ceca je pokazala svoje PRAVO LICE: Bivša frizerka i kuma Bucka konačno progovorila o Ceci, spomenula je i Miru Škorić

Dugo se spekulisalo da bivša frizerka i kuma Cece Ražnatović nisu na sjajnoj relaciji, te da su među njima odnosi narušeni, a sada su na ovu temu konačno sve sumnje odagnane.

 

Printscreen

 

 

Prijateljice, saradnice i kume, navodno nisu govorile godinama, a da su u pitanju samo čaršijske priče otkrila je upravo Svetlana Bubanja Bucka svojim gostovanjem u dokumentarno-igranom serijalu "Ceca show" gde je do detalja opisala njihovu dugogodišnju saradnju i istakla da su ona i folk diva zajedno proživele dosta uspona, ali i padova.

 

Printscreen

 

 

- Cecina i moja saradnja počela je 2001. godine. Ona je od svojih prijateljica i zaposlenih čula za mene. Ceca i ja smo sarađivale skoro 19 godina. Svega je tu bilo, komedije, smeha, suza, tuge i radosti - ispričala je Bucka i dodala:

Pročitajte: Ceca šou - Zavirite u najintimniji život porodice Ražnatović, pogledajte prve fotografije

- Dešavalo nam se da u toku koncerta više ne može da izdrži u sandalama, pa ja priđem i skinem joj sandale - kaže Bucka prsećajući se i jedne anegdote sa Cecom.

 

Printscreen

 

 

- Bio je koncert u Sidneju, završio se koncert, fanovi su prišli da se slikaju. Haljina je imala bretele i nosila se bez ičega gore. Ja sam stajala ispred i gledala da li je sve u redu. Ja vidim da bretela puca, to je bila filmska scena.

- Vidim kako se bretela razvlači, da će svake sekunde da pukne i ja sam bukvalno skočila preko fanova, bretela puca, a ja je u tom pucanju hvatam. Ja sam ostala tu pored nje držeći tu bretelu, nervirala sam fanove sve vreme dok je trajalo slikanje. Na svim slikama iz Sidneja sa fanovima sam ja - kaže ona.

 

Printscreen

 

 

Bivša frizerka i kuma Cece Ražnatović, inače, prošla je kroz jedan veoma težak životni period kada joj je dijagnostifikovan tumor na dojci, a kako kaže sa opakom bolešću izborila uz pomoć Cece i Mire Škorić.

- Prvi put sam otkrila tumor na grudima pre sedam godina, kad sam bila na turneji s Cecom. S nama je na tom koncertu bila i Mira Škorić, koja mi je, kao i Ceca, mnogo pomogla kad je reč o operaciji. Mira je angažovala svog doktora i maksimalno mi je bila posvećena - ispričala je jednom prilikom Bucka i apelovala na sve žene da redovno posećuju lekara, kako bi se na vreme otkrila bilo kakva promena u organizmu.

 

Komentari (0)

Loading