Celebrity News

Jelena Tomašević neutešna grca u suzama! Otišao je moj voljeni, sada je sa anđelima (FOTO)

Tuga Jelene Tomašević velika je

Jelena Tomašević neutešna grca u suzama! Otišao je moj voljeni, sada je sa anđelima (FOTO)

Tuga Jelene Tomašević u ovom momentu ne može se meriti ni sa jednim bolom koji je pevačica tokom života osetila, a bilo je izazova pred njom sijaset. Odlazak voljene osobe potpuno ju je paralisao, te se nekoliko dana ona nije oglašavala ni putem Instagrama, ni u medijima, a samo njeni saradnici upoznati su sa činjenicom koliko nastupa je otkazala.

Pročitajte: Veliki modni okršaj na reviji Igora Todorovića: Sve moćne žene su došle u belom, koja se najbolje obukla? (FOTO)

Miloš Nadaždin

 

Kratki nestanak pop zvezde začudio je njene fanove, međutim, ona je za to imala jako dobar razlog. Naime, tuga Jelene Tomašević usledila je zbog smrti voljenog oca Dragana Tomaševića.

- Dobri i lepi moi tata! Već nekoliko dana ne mogu da poverujem da je ovo realnost...da si otišao. Znam da si sa anđelima, jer takvi dobri ljudi kao što si ti zasluže to kroz ovozemaliski život svojom plemenitošću i čestitošću! Hvala ti što si uvek verovao u mene i hvala ti na liubavi i podršci kroz ceo život. Lepši poklon nisam mogla da dobijem! A sad putuj u svetlost, pusti svoj divni glas da zvoni cela Vaseljena! Volim te zauvek moj anđele čuvaru  - napisala je pevačica ispod očeve fotografije iz mladosti.

Pročitajte: TRUDNA Jelena Tomašević, Ivan blista od sreće! Pogledajte kako joj stoji stomačić i kako ga ponosni budući tata nežno mazi! (FOTO)

Miloš Nadaždin

 

Dragan je bio čestit čovek, vredan, pozdan, dobar i za druge i za svoju porodicu. Iza sebe je ostavio neutešnu suprugu Snežanu, sina Darka, ćerku Jelenu i unuke kojima je bio najbolji deda na svetu. Kao i svaka druga ćerka, pevačica je bila izuzetno vezana za oca, koji joj je sve pružio. Osim finansijskog momenta Dragan je iza Jelene stao kada je kretala u pevačke vode i rečima podrške.

Pročitajte: Navalio kao blesav: Ovo je POZNATA žena kojom je Ivan Bosiljčić zamenio Jelenu Tomašević, pogledajte prvu sliku vrelog zagrljaja

Instagram

 

Najponosniji je bio kada je ona Srbiju predstavljala na Evroviziji održanoj u Beogradu, zdušno je navijao sa ostatkom porodice, a njeno venčanje za glumca Ivana Bosiljčića i dolazak unuke Nine na svet, slavio je kako samo pravi otac i deka zna.

Pročitajte: Nina Bosiljčić sa mamom i tatom uslikana u manastiru Ostrog: Postala je prava devojka, sve više liči na Jelenu (FOTO)

Boško Karanović

 

Tuga Jelene Tomašević zbog Draganove smrti velika je, međutim, nisu samo članovi porodice bolni zbog njegovog preranog odlaska. Prijatelji, kumovi i ostatak rodbine zauvek je ostao bez posebne, dragocene osobe.

Pročitajte: Preminuo otac Jelene Tomašević, pevačica neutešna: Volim te zauvek, moj anđele

 

Miloš Nadaždin

 

Od objave koja je pre manje od sata osvanula na Instagramu pevačice, pristižu joj reči podrške, a veruje se da su uz nju suprug i ćerkica.

Pročitajte: Praznik u domu Jelene i Branislava Tomaševića: Uskrs u Gornjem Milanovcu i bogata šumadijska trpeza

 

 

 

Komentari (0)

Loading