Celebrity News

Šok za sve! Glumac kog obožavate NAPUŠTA Igru sudbine posle četiri godine: Više me nećete gledati (FOTO)

Seriju Igra sudbine napušta glumac kog obožavate

Šok za sve! Glumac kog obožavate NAPUŠTA Igru sudbine posle četiri godine: Više me nećete gledati (FOTO)

Prva promo

Seriju "Igra sudbine" koju svi rado gledamo već nekoliko sezona napušta glumac koji je lako osvojio srca publike i postao jedan od omiljenih likova.

Naime, jedna od najgledanijih telenovela na našim prostorima, prošle godine ostala je bez scenariste Žarka Jokanovića i nejgove supruge Milice Milše koja je tumačila glavni ženski lik, a njihovim stopama ubrzo su krenule i brojne kolege među kojima Danica Ristovski, Sandra Bugarski, Mira Banjac...

Igra sudbine printscreen

 

 

Seriju "Igra sudbine" i ove, pete sezone gledaćemo u izmenjenom sastavu jer je i glumac kog obožavate, Ammar Mešić odlučio da napusti projekat, a svoje fanove je o tome obavestio putem društvenih mreža.

Pročitajte: Stigla je fotografija kao dokaz - Bivša supruga Lazara Ristovskog dobila zamenu, na njenom mestu sada je njena POZNATA KOLEGINICA

- Dragi prijatelji, braćo, kumovi, kolege… Žao mi je ali došlo je vreme da seriji “Igra sudbine” kažem zbogom. Ovim putem želim da vas obavestim da, od nove sezone, više neću biti deo serije “Igra sudbine” Gledaćete me još u narednih 20-ak epizoda - započeo je svoje izlaganje glumac i rastužio brojnu publiku.

Miomir Milić

 

 

- Prethodne četiri godine sam bio skoro svako veče u vašim domovima i zahvalan sam na svim pozitivnim i lepim komentarima. Hvala mojim kolegama na svemu. Smatram da sam ispekao zanat, bio maksimalno profesionalan i mislim da je vreme za neke nove uloge -  napisao je popularni Strahinja i zahvalio se svima:

- Hvala producentima Svetlani Drinjaković, Nikoli Burovcu i Danijelu Đuriću, kao i televiziji Prva na svemu. Nadam se da ćemo opet nekad sarađivati. Hvala i ekipi koji su nekad bili deo serije. Da nije bilo svih vas ne bi bilo ni mene. Jedno javno HVALA mojim prijateljima Stevi, Olji, Matei, Milici, Kiki, Pavlu i Marku. P.S. Stevo, nemoj da plačeš. Do nekih novih uloga, pozdravlja vas vaš Strahinja - završio je glumac nakon definitivne odluke da napusti seriju "Igra sudbine".

Komentari (0)

Loading