Celebrity News

Malena Hana prvi put u javnosti: Baka Vesna Zmijanac objavila fotografiju unuke, evo zašto se to nimalo neće dopasti zetu Relji (FOTO)

Mlađa ćerka Nikolije Jovanović dugo je skrivana od očiju javnosti

Malena Hana prvi put u javnosti: Baka Vesna Zmijanac objavila fotografiju unuke, evo zašto se to nimalo neće dopasti zetu Relji (FOTO)

Foto: Petar Đorđević, Instagram

Kada je na svet stigla mlađa ćerka Nikolije Jovanović i Relje Popovića, ispred porodilišta okupile su se sve kolege novinari i fotoreporteri ne bi li zabeležili kako to tek rođena devojčica izgleda. Na žalost okupljenih muzički par doneo je odluku da svoju tek rođenu naslednicu ne izlaže pogledima javnosti i što duže njen lik i ime skrije od radoznalih medija, kao što je to činjeno sa prvom ćerkom Reom.

Pročitajte: KRAJ: Posle 10 godina i dvoje dece Nikolija se spakovala i NAPUSTILA Relju! Ovo je njena objava o RASTANKU (FOTO)

Ata Images

 

Sa imenom devojčice nisu imali sreće, tako se svega par meseci kasnije medijima proširio podatak da se mlađa ćerka Nikolije Jovanović i Relje Popovića zove Hana. Prelepo ime, jednako lepo i interesantno kao što je i Rea obradovalo je fanove emotivnih partnera koji nikako nisu uspeli da spreče da ovaj podatak ode u etar. Ipak to kako Hana izgled ostala je tajna sve donedavno.

Pročitajte: Izgled Nikolije Jovanović pretrpeo ogromnu promenu: Da li mislite da joj je zaista bila potrebna ova operacija na licu? (FOTO)

Dušan Petrović

 

Naime, ponosna baka Vesna, koja se oporavlja od ugradnje bajpasa, na svom profilu podelila je fotografiju curice sa palmicom na glavi, predivnog osmeha, dok jede ražnjić. Ne zna se šta je slađe, da li to kako devojčica uživa u hrani, da li njeni obraščići ili pak frizura, ali ovim gestom estradna umetnica privukla je ogromnu medijsku pažnju i pažnju svojih brojnih fanova širom sveta.

Pročitajte: Konačno samostalni: Nikolija i Relja se uselili u svoj stan, samo pogled na kuhinju otkriva kakav luksuz je u pitanju (FOTO)

Instagram

 

Budući da retko šta osim svojih nastupa ona objavljuje na Instagramu, normalan zaključak je bio da je malena lepotica na Vesninom profilu niko drugi do njena mlađa unuka Hana, koja je toliko slatka da je radosna baka uprkos zabranama zeta i ćerke da ne objavljuje slike unuki napravila ustupak.

Pročitajte: RASTALI SE Nikolija i Relja: Vesnina ćerka objavila saopštenje na Instagramu (FOTO)

Instagram

 

Konačna potvrda da je curica sa slike mlađa ćerka Nikolije Jovanović i Relje Popovića nije stigla ni od Vesne ni od nevenčanih estradnih supružnika. Uprkos tome, niko ne može da zanemari njenu sličnost sa Reljom.

Pročitajte: Lekari jednoglasni, Nikolija sve potvrdila: Da li će se Vesna Zmijanac vratiti na scenu

Instagram

 

 

Da li će baki Vesni ovo biti zamereno i stvoriti joj probleme sa zetom svi se pitaju.

 

Komentari (0)

Loading