Celebrity News

Stefan Đoković glavna faca na US Openu: Noletov sin prošetao novu frizuru, da li vam sada više liči na oca? (FOTO)

Stefan Đoković na US Openu pokazao novu frizuru

Stefan Đoković glavna faca na US Openu: Noletov sin prošetao novu frizuru, da li vam sada više liči na oca? (FOTO)

Profimedia

Veliku pažnju medija izazvao je Stefan Đoković na US Openu.

Delimično zbog stajlinga, delimično zbog nove frizure mališan je pobrao sve simpatije prisutne publike i fotografa koji su nastojali da ga iz svakog ugla uslikaju.

profimedia

 

Nema ko nije primetio koliko se Đokovićev naslednink promenio, komentari su da je za kratko vreme porastao i sazreo, kao i da u očima nosi neku vrstu zrelosti i posvećenosti koja se možda čak i najbolje vidi u njegovom ophođenju prema majci Jeleni, pa i u tome koliko se potrudio oko novog imidža.

Pročitajte: Sin Novaka Đokovića naljutio dedu Srđana- Dijana otkriva kakav problem Srđan ima sa Stefanom i šta im se desilo u kući

Stefan Đoković na US Openu predstavio je za početak sportski stajling sa kačketom na glavi, a onda ga je u neko doba skinuo i svi su mogli da vide njegovu novu frizuru.

profimedia

 

Kosa mu je sada duža ima i šiškice koje je sklonio u stranu, a iz nekog razloga na njegovom licu sve vreme je bio prisutan širok osmeh.

Pročitajte: Sin Novaka Đokovića se prvi put obratio javnosti- Mali Stefan otkrio šta zamera ocu i ljudima koji ga okružuju! Njegove reči odzvanjaju!

Jelena koja mu je bila pratilja takođe je bila raspoložena i ponosna na prvenca koji se vrlo lepo ponašao u loži.

profimedia

 

Njena uska žuta haljina pripijena uz telo, takođe je privukla dosta pažnje kao i mačkaste naočare koje su savršeno pristajale njenom celokupnom stajlingu. 

Getty Images

 

Dosta se pisalo o garderoberu Novakove izabranice i čini se da tu ima dosta zanimljivih stvari, uprkos tome što ona stalno propagira second hand prodavnice i održivi razvoj.

profimedia

 

Getty Images

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Marija

14:36 01.09.2023

Mali je presladak, devojčica Tara, takođe. Divna porodica. Nole je CAR, želim mu da neprestano niže uspehe.