Celebrity News

Ćerka Jelene Kostov po prvi put je na moru: Pogledajte prelepe porodične fotografije sa odmora, muž žandarm sija od sreće (FOTO)

Ćerka Jelene Kostov po prvi put je na moru

Ćerka Jelene Kostov po prvi put je na moru: Pogledajte prelepe porodične fotografije sa odmora, muž žandarm sija od sreće (FOTO)

Preslatka Mila, ćerka Jelene Kostov prvi put je ovih dana umočila nožice u morsku vodu i po prvi put se igrala s peskom.

Susret mezimice sa novitetima ponosna mama zabeležila je fotoaparatom na telefonu, pa sve objavila putem Instagrama.

Pročitajte: Pogledajte kako izgleda kuća u kojoj je odrasla Jelena Kostov u Dimitrovgradu: Bez stida otvorila vrata svog roditeljskog doma (FOTO)

Pratoci pevačice prizor sa plaže nazvali su neodoljivim najpre zbog toga što je Jelena prvo objavila fotografiju sina Milije i ćerkice dok zajedno uživaju u blagodetima leta.

Instagram

 

 

U toj jednoj slici moglo se videti s koliko pažnje brat mlađoj sestrici pristupa, dok ga ona posmatra kao svog uzora.

Pročitajte:Pet meseci od rođenja ćerke Jelena Kostov fanove obradovala PREDIVNIM vestima! Suprug Miljan plače od radosti, svi čestitaju (FOTO)

-Bata i seka- napisala je Jelena ispod prve fotografije sa letovanja, a u produžetku dodala još jednu na kojoj je Mila sama.

Instagram

 

 

Ćerka Jelene Kostov predivnim stajlingom očarala je sve na plaži.

Mama ju je obukla u žutu haljinicu, dok joj je na glavu stavila belo-bež šeširić sa mašnicom tako da podseća na Saru Kej.

Pročitajte: Čuva ih od radoznalih pogleda: Jelena Kostov zajedno sa sinom i ćerkom, praznična čarolija (foto)

"Preslatko", "Premedeno", "Divno" samo su neko od komentara koji su osvanuli ispod objave pevačice.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading