Celebrity News

Ovo je najsrećniji dan u domu Šaulića: Ilda se oglasila na Instagramu, muž Bojan slavi, čestitke pristižu sa svih strana (FOTO)

Ilda Šaulić i Bojan Vučković imaju veliki razlog za slavlje

Ovo je najsrećniji dan u domu Šaulića: Ilda se oglasila na Instagramu, muž Bojan slavi, čestitke pristižu sa svih strana (FOTO)

Antonio Ahel/ATA Images

Ilda Šaulić i Bojan Vučković upoznali su se još kao deca, kada je razlika u godinama između njih bila zaista velika. Porodice Šaulić i Vučković bile su veoma bliske, a svog supruga, ćerka pokojnog Šabana, sretala je veoma često ne sanjajući da će jednoga dana biti majka njegovog deteta.

Pročitajte: Mala Ema je DOČEKALA DAN - Radost u porodici Šaulić, Ildi se vratio osmeh na lice (FOTO)

- Među nama nije bilo tinejdžerskih simpatija, jer je u tom periodu osam godina razlike, koliko je Bojan stariji od mene, bilo mnogo. On je otišao u Ameriku kada je imao 20 godina, a ja, dakle, samo 12. Dok je on bio tinejdžer, ja sam bila zaista dete - ispričala je jednom prilikom pevačica, međutim nakon Bojanovog dolaska stvari su se znatno promenile:

Boško Karanović

 

 

- Mislim da je i za njega i za mene naš prvi susret, posle mnogo godina tokom kojih nismo bili u kontaktu, bio potpuno iznenađenje. Kada smo seli da popijemo kafu, ispričali smo se kao da smo se svih tih godina viđali svaki dan - istakla je Ilda, pa zaključila:

- Možda je to za mene u tom trenutku bila nemoguća misija, jer ja niti sam očekivala, niti sam bila spremna za vezu i tako blizak kontakt sa čovekom koga kao znam, a u stvari ga ne znam. To je bila vrlo specifična situacija za mene, verujem i za njega, ali veoma brzo smo oboje shvatili da je to to i da nismo pogrešili. Za njega kažem da je moja druga polovina - sa osmehom na licu ispričala je Ilda koja već punih sedam godina uživa sa svojom srodnom dušom.

Pročitajte: Mama je TRUDNA! Ćerka Ilde Šaulić skače od sreće - Najlepše vesti podelila sa drugarima (FOTO)

Naime, Ilda Šaulić i Bojan Vučković na ludi kamen stali su 2. septembra 2016. godine , a ovaj datum posebno mesto zauzima u njihovim srcima što je sa pratiocima na "Instagramu" prepuna emocija pevačica i podelila.

Instagram

 

 

- Srećna godišnjica - napisala je Ilda objavivši niz zajedničkih fotografija, a odmah su usledile čestitke prijatelja, porodice i kolega koji su im poželeli da se do kraja života vole kao prvog dana.

Komentari (0)

Loading