Celebrity News

Mama je TRUDNA! Ćerka Ilde Šaulić skače od sreće: Najlepše vesti podelila sa drugarima (FOTO)

Ilda Šaulić o majčinstvu i trudnoći otvorila dušu

Mama je TRUDNA! Ćerka Ilde Šaulić skače od sreće: Najlepše vesti podelila sa drugarima (FOTO)

Ilda Šaulić o majčinstvu i trudnoći otvorila dušu, a evo šta o tome kaže njena naslednica Ema.

Pevačica llda Šaulić u srećnom je braku sa suprugom Bojanom Vučkovićem, sa kojim ima šestogodišnju ćerku Emu, koja, kako pevačica otkriva, priželjkuje brata ili sestru.

Instagram screenshot @ildasaulic

 

 

Iako su supružnici imali veliku želju da porodicu prošire, nažalost u tome nisu uspeli, pevačica je u julu 2020. godine otkrila da je imala pobačaj, što ju je potpuno poremetilo, međutim iz svega je izašla jača i kako je nedavno istakla, smatra da bi, sada u njenoj 44. godini života borba za potomstvo bila teška.

Ilda Šaulić o majčinstvu i trudnoći kao i velikoj želji njene jedinice Eme da postane starija sestra, iskreno je govorila prilikom gostovanja u jednoj emisiji otkrivajući i neke nepoznate detalje.

Pročitajte: KRAJ BRAKA! Bojan više nije izdržao, osoba bliska Ildi Šaulić otkrila šta se dešava iza zatvorenih vrata

- Kod mene je majčinstvo došlo u zrelim godinama, i iskreno, ja sam se već negde nosila mišlju da se to u mom životu verovatno neće ni desiti. Prosto, prošle su neke godine, sestrina deca su mi bila centar sveta, bila sam najbolja tetka na svetu, i danas sam, međutim život se potpuno okrenuo za godinu dana.

- Moj sadašnji suprug se pojavio, što bih ja rekla ni od kuda i uneo mir i jedan potpuno drugi način i razmišljanja i života, ono što je meni očigledno bilo neophodno.Onda je došla trudnoća i dete i koliko god mislila, iz ovog ugla gledano, sve je nekako možda lakše kad si mlađi - rekla je Ilda Šaulić o majčinstvu te dodala:

 

 

- Volela bih da sam imala više dece, moja ćerka to priželjkuje i sama priča o tome, posebno u poslednje vreme. Čak je i u vrtiću rekla da mama čeka bebu pa sam onda objasnila da to nije istina. To su njene želje zato što svi u okruženju imaju brata ili sestru, pa ona smatra da bi i ona trebalo da ima.

Pročitajte: Haljina Ilde Šaulić koju je nosila na svadbi ministarke Đedović je kao iz filma, evo gde je možete naći za 3900 dinara (FOTO)

- Nas u familiji, hvala Bogu ima dosta, svi imaju decu i sve je to lepo, ali ona kaže: "Eto ja nemam baš rođenog brata ili sestru" - istakla je Ilda koja je izuzetno posvećena porodici, posebno ćerki i trudi se da je vaspitava na tradicionalan način, kao što su i nju njeni roditelji, majka Gordana i otac Šaban.

Komentari (0)

Loading