Celebrity News

Kakav je ovo FRAJER! Ana Mihajlovski konačno u javnosti sa mužem Mirkom, svim ženama su pale vilice kad je ušetao prezgodni milioner (FOTO)

Ana Mihajlovski i Mirko Grubin posle dužeg vremena zajedno u javnosti

Kakav je ovo FRAJER! Ana Mihajlovski konačno u javnosti sa mužem Mirkom, svim ženama su pale vilice kad je ušetao prezgodni milioner (FOTO)

Instagram

Već tri godine Ana Mihajlovski i Mirko Grubin, koji su svojoj ljubavi, nakon razvoda, dali još jednu šansu, uživaju u skladnom odnosu bez trzavica.

Da je ovoj ljubavi ipak bilo suđeno, svedoči u prilog Anin široki osmeh, koji u poslednje tri godine ne skida sa lica. A odluku koju su Ana Mihajlovski i Mirko Grubin doneli, da nastave gde su jednom stali, najbolje su prihvatila njihova deca, koja ponovo uživaju u čarima srećne i skladne porodice.

Pročitajte: Nikad nije kasno! Ana Mihajlovski objavila PREDIVNE VESTI, svi joj čestitaju! Najsrećniji je mali sin Petar (FOTO)

Privatna Arhiva

 

Da su sada zaljubljeni kao prvog dana, svedoče i poslednje fotografije sa svadbe bliskih prijatelja, na kojima su Ana i Mirko pozirali nasmejani, a svoje emocije nisu mogli da kontrolišu.

Biznismen je sve vreme grlio svoju zanosnu suprugu, zaljubljeno je posmatrajući, dok je voditeljka blistala u prelepoj haljini, sveža i opijena emocijama.

Pročitajte: PONOVO ZAJEDNO - Ana Mihajlovski i Goša Stamenković doneli neočekivanu odluku, osmeh ne silazi sa lica! On objavio prvu fotografiju

Privatna Arhiva

 

 

Brojni komentari ispratili su ove fotografije, od komplimentara na račun bračnog para, pa sve do pohvala za hrabru odluku, da svojoj ljubavi daju još jednu priliku. Čini se da je period koji su proveli razdvojeni uticao na to da shvate da su ipak jedno za drugo. Ana je u međuvremenu bila u kratkoj vezi sa Vukom Kostićem, ali je brzo shvatila da nisu jedno za drugo.

 

Privatna Arhiva

 

Inače, haljina koju je Ana za ovu priliku odabrala nosi potpis dizajnerke Marije Tarlać koja je savršeno ispratila njenu izvajanu figuru. Kao što znate, Ana je posvećena sportu, a ove godine je prvi put učestvovala i na maratonu. 

 

Komentari (0)

Loading