Celebrity News

Snimak Megan i Harija u sekundi obišao svet: Pogledajte kako se ona ponaša prema njemu kad niko ne gleda, ovo su svi čekali (VIDEO)

Snimak Megan i Harija iz noćnog provoda obišao svet

Snimak Megan i Harija u sekundi obišao svet: Pogledajte kako se ona ponaša prema njemu kad niko ne gleda, ovo su svi čekali (VIDEO)

Photo by Chris Jackson - Pool/Getty Images)

Snimak Megan i Harija iz noćnog provoda obišao svet

Princ Hari i Megan Markl nedavno su se ponovo našli u centru medijskog interesovanja, kada su svetski mediji objavili da je bračni par u krizi, te da je razvod na pomolu.

Pročitajte: Kakav TUŽAN KRAJ Harija i Megan - Nisu mogli više, pritisak je bio preveliki! Njihovo saopštenje šokiralo i najvernije fanove (FOTO)

‒ Pokušavaju da shvate šta ih je snašlo. Hari se ne uklapa u Meganin otrcani svet - rekao je izvor za američke medije.

Profimedia

 

Ipak, snimak Megan i Harija, koji su se provodili na koncertu muzičke zvezde Bijonse, demantovao je tvrdnje o razvodu, ali je pokrenuo nove napise.

Pročitajte: Megan Markl operisala nos, potpuno promenila lice: Pogledajte kako sada izgleda, svi misle da je operacija bila greška (FOTO)

Naime, snimak Megan i Harija koji đuskaju, grle se i ljube u loži na koncertu najveće muzičke zvezde obišao je mreže. I dok jedni komentarišu kako su vojvoda i vojvotkinja od Saseksa oličenje prave ljubavi, te da je to što su napustili kraljevsku porodicu i oslobodili se pravila koja su gušila njihovu energiju,  pravi potez.

 

 

Ipak, pristalice kraljevske porodice imaju potpuno drugačiji stav te smatraju da je njihovo ponašanje mimo svih kraljevskih pravila, kojih se članovi kraljevske porodice godinama pridržavaju. Ovakvo ponašanje za Harija i Megan u Britaniji je izazvalo burnu kritiku, dok su njihove pristalice oduševljeno pozdravile ljubav bračnog para, koja je, čini se jača nego ikada.

Komentari (0)

Loading