Celebrity News

Ćerka Leontine Vukomanović izrasla u prelepu mladu ženu: Lucija je prava lepotica i već nosi elegantne haljine, na koga vam liči? (FOTO)

Ćerka Leontine Vukomanović izrasla je u predivnu tinejdžerku

Ćerka Leontine Vukomanović izrasla u prelepu mladu ženu: Lucija je prava lepotica i već nosi elegantne haljine, na koga vam liči? (FOTO)

ATA Images

Ćerka Leontine Vukomanović plod je velike ljubavi pevačice i njenog izabranika, fioliniste Filipa Pata. Kantautorka i muzičar na ludi kamen stali su 2009. godine u crkvi Svete Petke na Čukaričkoj padini, a venčanju su prisustvovali samo najbliži prijatelji i porodica.

U tajnosti su se vrlo brzo i razišli, ipak najvažnija spona među rastavljenim ljubavnicima ostala je Lucija.

Devojčica zlatne kose neopisivo je kao mala podsećala na mamu, a kako vreme odmiče sličnosti sa Leontinom sve su veće.

Pročitajte: Pa zar pred leto i odlazak na plažu? Leontina se ponovo opustila i nabacila kilograme! Evo kako izgleda (FOTO)

Pop zvezda izbegavala je da svoju naslednicu izlaže radoznalim pogledima javnosti. Sa njom se fotografisala tek za pokoji lifestyle magazin, a sa tim je prestala tek kada je devojčica sama izrazila želju da više ne želi da bude u fokusu javnosti.

Od tog trenutka, ima već četiri, pet godina, ćerka Leontine Vukomanović tajna je za medije.

Dragan Trifunović

 

Svi su pretpostavili da je porasla, da se dosta i u liku promenila, ipak niko nije mogao ni da zamisli koliko se prolepšala.

Lucija se sa ponosnom majkom nedavno pojavila na jednom događaju, što je ovekovečeno fotografijama, a pevačica nije mogla da odoli i sa pratiocima ne podeli trenutak sa naslednicom.

Dragan Trifunović

 

Obe su izuzetno elegantne i u skladu sa prilikom odevene, ipak Lucijin stajling za nijansu se više istakao.

Lepa tinejdžerka ponela je srebrno belu, celom dužinom nacigovanu top haljinu, čije bretele nežno padaju preko njenih ruku.

Pročitajte: Bilo je samo pitanje trenutka kada će se ponovo spojiti! Željko ostavio sve i dotrčao kod Leontine- Ona više neće patiti (FOTO)

Tašnica zlatne boje i nakit u istoj nijansi odlično se uklopio a svi su se složili da ćerka Leontine Vukomanović izgleda lepo i vrlo moderno.

Privukla je malena Lucija veliku pažnju javnosti i Leontininih pratilaca, a kako su njeni fanovi okarakterisali ovaj stajling nismo uspeli da saznamo jer je svoj profil na Instagramu ona zaključala.

Instagram

 

Na ovaj potez ona se odlučila očigledno u dosluhu sa roditeljima, koji su zbog nje nakon burnog razvoda ostali u odličnim odnosima.

 

Komentari (0)

Loading