Celebrity News

OTKRIVAMO: Andrija Kuzmanović za sina izabrao moćno staro srpsko ime, evo kako je na njegov predlog reagovala majka deteta

Sin Andrije Kuzmanovića centar je sveta glumca

OTKRIVAMO: Andrija Kuzmanović za sina izabrao moćno staro srpsko ime, evo kako je na njegov predlog reagovala majka deteta

Boško Karanović

Sin Andrije Kuzmanovića došao je na svet neplanirano.

Pre izvesnog vremena popularni glumac Andrija Kuzmanović rekao je: „Želeo bih da oformim porodicu, ali ne s bilo kim. Dete možete uvek da napravite, ali morate da birate s kim. Priželjkujem sebi porodicu, živu i zdravu, a videćemo koliko će nas biti“, ne sluteći da će mu život prirediti svojevrsno iznenađenje malo posle proslave trideset devetog rođendana u junu.

Nadareni Bograđanin dobio je sina početkom avgusta s prijateljicom i, kako smo saznali, ovaj dvojac prinovu nije planirao. Ipak, zreli i spremni za bebu, oboje su odlučili da će naslednika odgajati s mnogo ljubavi i brinući o njemu potpuno ravnopravno.

Pročitajte: LJUBAV Andrije Kuzmanovića više nije tajna - UDATA za našeg sportistu, uslikani zagrljeni u bifeu pozorišta! Sve će se tresti zbog ove fotke

Presrećan što je postao otac, Andrija je proslavio rođenje sina, zajedno s mnogobrojnim prijateljima, od kojih je dosta bilo iz glumačkog sveta. Nedugo zatim, junak filma „Montevideo, Bog te video“ upriličio je i ceremoniju krštenja za naslednika. Kako smo saznali iz izvora bliskog glumcu, roditelji su sina nazvali Ignjat.

Ata Images

 

Iako su mnogi mediji objavili da je majka deteta Andrijina bliska drugarica, to ipak nije tačno – ona je samo njegova poznanica, s kojom ima zajedničke prijatelje. Uprkos tome, i činjenici da bebu nisu planirali, oboje su pristupili realnosti vrlo zrelo, dogovorivši se da beba bude blagoslovena zajedničkom brigom i ljubavlju.

Sin Andrije Kuzmanovića mezimac je porodice

Iako Kuzmanović spada u red umetnika koji nerado dele svoju privatnost s medijima, u retkim prilikama govorio je o nekim segmentima svojih intimnih razmišljanja, ističući važnost emocija u svačijem životu.

– Neophodno je da nađete neku ljubav. Ako trenutno nemate partnera, budite zaljubljeni u nešto što ste propustili. Bez obzira na to da li se kajete ili ne, budite zaljubljeni u nešto u šta ste verovali da je pravo. Ili u ono što osećate da će doći.

Pročitajte: Osmeh i nežni dodiri govore sve - Anđelka Prpić i Andrija Kuzmanović prvi put zajedno u javnosti (FOTO)

- Čovek mora da bude zaljubljen da bi bio srećan – rekao je tad Andrija, ali ga je život „opomenuo“ i podario mu drugačiju vrstu zaljubljenosti – u svog naslednika.

Ata Images

 

Na Andrijinu odluku da s prijateljicom zadrži bebu, nesumnjivo je uticala činjenica da je ona divna i kvalitetna devojka, za koju je znao da će biti dobra, nežna i odgovorna majka. Njegovi prijatelji kažu da sin liči na tatu, kao i da se glumac mnogo promenio otkako je dobio ulogu svog života.

– Radim na sebi i nastojim da za sebe svakoga dana odvojim makar pet minuta. Nije to komplikovano, naime, kada vidiš da ti treća noć provedena sa društvom do sitnih sati ne prija, jer ipak svakoga dana ustaješ u zoru da bi radio, naredno veče leći ćeš ranije.

Jakov Simović

 

- Zašto ne bi otišao u krevet na vreme? To su male stvari koje znače, uporedo čovek treba da radi i na onim velikim koje ga koče u privatnom i poslovnom segmentu, i da nastoji da ih ispravi. Živimo u ludom i brzom vremenu gde je sve šareno, svačega tu ima, ali mislim da na kraju krajeva sam sebe moraš i možeš da redukuješ i napraviš lagodan život. Propuštam kuću, ne viđam moje, samim tim uočavam da počinjem od njih da se distanciram, nenamerno naravno.

Pročitajte: Andrija Kuzmanović ponovo sam - Nikada joj ništa nije valjalo, sad sam usamljen (FOTO)

- Oni su meni tu, nosim ih sa sobom u genima, u srcu, duši, glavi, gde god pođem, ali činjenica je da nešto mora da pati, u mom slučaju to su oni. Često se pitam da li sam mogao bolje da odlučim. Ljudima se stalno čini da nisu dovoljno srećni.

- Ima ona stara izreka “Nisam đavo da mi je malo”, i kako vreme odmiče, meni se sve više čini da mi je sve potaman. Sve je OK dok smo dobro, živi i zdravi, dok nas ne muče stvari koje ne mogu da se prebrode – govorio je Andrija o svojoj svakodnevici, a tad je već bilo, makar između redova, jasno da ga muči ozbiljna doza promišljanja i preispitivanja o promenama životnog stila.

ATA images

 

Sin Andrije Kuzmanovića svojim dolaskom učinio je očigledno da sve dođe na svoje, te sada glumac neizmerno uživa u novom poglavlju života, posebno što je, otkako je dobio sestriće Branka i Vladu, pokazivao veliku privrženost deci.

 

 

Komentari (0)

Loading