Celebrity News

Supruga Ivana Ivanovića izašla u javnost i svi su gledali u njene noge: Ove sandale ne može svako da nosi, da li stoje lepoj Anji? (FOTO)

Supruga Ivana Ivanovića zna kako da se predivno obuče i privuče pažnju

Supruga Ivana Ivanovića izašla u javnost i svi su gledali u njene noge: Ove sandale ne može svako da nosi, da li stoje lepoj Anji? (FOTO)

Instagram

Premijera predstave "Između dva meseca" održana u Teatru na Brdu bila je povod da supruga Ivana Ivanovića ponovo izađe među svet i pohvali se svojim stajlingom. Anja Petrović dostojanstveno je koračala ruku pod ruku sa voditeljem dok su fotoreporteri pokušavali da uhvate njen osmeh, ili pak nežan pogled usmeren ka Ivanoviću.

Pročitajte: Prelepa fotografija sa VENČANJA: Ivan Ivanović pored supruge Anje, ONA BLISTA kao nikada! Samo pogledajte tu haljinu, kakva lepota (FOTO)

Instagram

 

To se, nažalost, nije dogodilo, ali ne zato što Anja i Ivan ne razmenjuju nežnosti, već zato što su u javnosti oni vrlo oprezni i zatajni, što je negde i normalno. Ne voli zaljubljeni par da iko zaviruje u njihovu intimu, iako se komičaru vrlo često omakne da objavi fotografiju iz svog doma...

Pročitajte: Pokazala stomačić: Supruga Ivana Ivanovića konačno u javnosti, novu boju kose i jedan detalj na prelepoj Anji svi komentarišu (FOTO)

Foto: Dalibor Danilović

 

Poljupce i zagrljaje fotoreporteri nisu uslikali, ali zato iz svih mogućih strana oni su uspeli da zabeleže Anjin stajling, koji se po mnogo čemu izdvojio, najpre po sandalama i tašnici.

Pročitajte: Cela porodica na okupu: Zavirite na rođendansku proslavu preslatke Lole, ćerkice Ivana Ivanovića (FOTO)

Boško Karanović

 

 

Naime, supruga Ivana Ivanovića na premijerno izvođenje komada u kom igraju Aleksandar Radojičić i Jovan Jovanović ponela je komplet koji je prekrila prolećnim kaputom, a sve je interesantnijim učinila providno-bež sandalama, koje su pravi hit u svetu.

Pročitajte: Koliko je mama Anja srećna i ponosna: Pogledajte fotografije sa drugog rođendana mlađe ćerke Ivana Ivanovića

Boško Karanović

 

 

Evidentno je da supruga Ivana Ivanovića prati modu, da izuzetno voli da šopinguje, čemu svedoče i odevne kombinacije najmlađe ćerkice voditelja. Malena Lola uvek je obučena po poslednoj modi, za šta je zaslužna naravno ponosna mama.

Pročitajte: Život sa tri dame: Zavirite u prelepi stan Ivana Ivanovića u kom glavnu reč vodi ćerkica Lola FOTO

Boško Karanović

 

 

Komentari (0)

Loading