Celebrity News

Izaziva Nevenu da podnese zahtev za razvod: Saša Joksimović postupcima izluđuje svoju ženu (FOTO)

Razvod Saše Joksimovića ponovo je tema medija

Izaziva Nevenu da podnese zahtev za razvod: Saša Joksimović postupcima izluđuje svoju ženu (FOTO)

Boško Karanović

Tema o kojoj se svakih par meseci iznova piše je razvod Saše Joksimovića. Glumac i njegova izabranica imaju buran odnos, ipak nekako uvek uspeju da zakopaju ratne sekire i podsete se koliko se zapravo vole.

Privatna Arhiva

 

Brat Željka Joksimovića umeo je i na Instagramu da spomene razlaz od Nevene, nakon čega se podigla velika prašina, a kada su mediji dovoljno, žargonski rečeno, sažvakali priču o raspradu njegovog braka, našao je način sve da demantuje s obrazloženjem da se našalio te da će kraj producentkinje zasigurno dočekati duboku starost.

Pročitajte: Potez zbog kog smo ZANEMELI - Saša Joksimović objavio sliku svog brata Željka, njegov komentar zapalio Instagram

Šta iza ćoška čeka Sašu i Nevenu vreme će pokazati, ono što je izvesno je da je dramski umetnik ponovo javnosti dao povoda da spekuliše na istu temu.

Razvod Saše Joksimovića u fokusu je medija opet iz jednog razloga.

Naime, glumac je sa Instagramerima podelio fotografiju iz kreveta sa drugom ženom. Uhvaćen je kako u brzini zakopčava košulju, dok ona neraspoloženo leži u izgužvanoj postelji.

Boško Karanović

 

Svako ko je malo bolje pogledao Sašin post mogao je da zaključi da je reč o slici nastaloj tokom rada na nekom projektu.

Budući da je medijima malo potrebno da se dohvate neke teme tako je i ovo brzinom svetlosti obišlo sve portale i društvene mreže.

Pročitajte: Pogled na dvorište i nameštaj slama srce - Pogledajte kako izgleda kuća u Valjevu u kojoj su odrasli Saša i Željko Joksimović (FOTO)

Siguran u sebe i svoj brak sa Nevenom, Joksimović se ne nervira preterano zbog natpisa. Uživa u novim izazovima i odgoju naslednika koji je svojevremeno pretrpeo vršnjačko nasilje, o čemu je Saša takođe javno govorio.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading