Celebrity News

Saša Joksimović samo za Story otkriva istinu o RAZVODU: Naš život koji je trajao 22 godine OVAKO OKONČATI...

Razvod Saše Joksimovića već danima je glavna tema u medijima

Saša Joksimović samo za Story otkriva istinu o RAZVODU: Naš život koji je trajao 22 godine OVAKO OKONČATI...

Boško Karanović/Ata Images

Razvod Saše Joksimovića uzburkao javnost.

Glumac Saša Joksimović prošle nedelje bio je glavna vest u medijima. Ovog puta, ne zbog neke od uloga zbog kojih je u poslednjih nekoliko godina postao jedan od najuposlenijih i najtraženijih domaćih umetnika, već zbog dešavanja u privatnom životu.

Luka Šarac

 

 

 

Naime, junak serije "Igra sudbine", koji u harmoničnom braku s producentkinjom Nevenom ima sina Iliju, prošlog četvrtka, u jutarnjim časovima, okačio je na “Instagram stori” status u kom javno saopštava da on i njegova supruga nisu više zajedno.

- Svako svojim afinitetima i dosta je bilo. Budi najbolja mama našem Iliji, a neću ni ja biti loš tata. No comment” – napisao je glumac, a nedugo potom obrisao status.

Instagram

 

 

Posle toga objavio je zbunjujuće statuse: "Nemoj se osećati tužno ako te neko ignoriše ili odbaci. Ljudi obično ignorišu skupe stvari jer ih ne mogu priuštiti", i još čudniji: "Uvek budite ekskluzivni. Moraš da budeš i ti ekskluzivna da bih mogao da te hipnotišem i volim. A znaš da jesi".

Pročitajte: RAZVODE SE Nevena i Saša Joksimović - Pogledajte njegovo zvanično saopštenje, spomenuo je i njihovog sina Iliju (FOTO)

Mnogi su se začudili zbog svega ovoga, posebno jer Nevena i Saša važe za strastven i veoma zaljubljen bračni par i posle tolikih zajedničkih godina. A oni koji ih lično poznaju smatraju da su oboje vrlo eksplozivni i, pre svega, vrlo iskreni u njihovom odnosu, te da je jedan javni status o razvodu samo dokaz ishitrene emotivne reakcije, i da on ne može nikako da poljulja njihov odnos. 

Boško Karanović

 

 

Talentovani umetnik je posle svih objava na “Instagramu” otišao da uradi tetovažu koju je dugo želeo da ima, a koja apsolutno nema veze s ovim događajem. Predstavnicima medija poručivao je da nema komentar, ali s nama je pristao da podeli razmišljanja o gestu koji je uzburkao javnost i otkrije još neke detalje na temu razvod Saše Joksimovića.

STORY : Šta se desilo pa ste na Instagram stori okačili jedan status koji je rezultirao da se portali "usijaju" vestima o vašem razvodu?

SAŠA JOKSIMOVIĆ : Desilo se to da se napravila priča o razvodu preko “Instagrama”. Malo je glupo na taj način okončati život koji je trajao 22 godine. Kad se posvađamo ili sporečkamo, imamo internu šalu da kažemo: "Izvini se, inače sad stavljam na stori". Moj telefon se razbio i ta objava je "visila" dva sata bez preke potrebe.

Boško Karanović

 

 

Da li je taj potez bio ishitren i plod nekog nesporazuma?

- Da!

Kako je Nevena reagovala kad je videla vesti na portalu?

- Još više se iznervirala. Mislim da joj je preseo odmor. 

Boško Karanović

 

 

Ona i vaš sin su tada bili na moru, zar ne?

- Da je bila ovde, verovatno se ne bi ni desilo. Mi smo kulturan par da se na taj način "spuštamo". Zapravo, ja sam joj spremao jedno veliko iznenađenje i, nažalost, baš je iznenadio – nečim što se promenilo za 180 stepeni. Izvini, ljubo. Tako se zovemo. A "bu" je skraćenica od "bubavi" već 22 godine. Preraslo je u "bu" i "ljubo".

OSTATAK INTERVJUA  PROČITAJTE U ŠTAMPANOM IZDANJU MAGAZINA STORY KOJI JE U PRODAJI OD SUTRA NA SVIM KIOSCIMA ŠIROM SRBIJE I REGIONA

 

Komentari (0)

Loading