Lifestyle

Pogled na dvorište i nameštaj slama srce: Pogledajte kako izgleda kuća u Valjevu u kojoj su odrasli Saša i Željko Joksimović (FOTO)

Autor: | 14/07/2023

Porodična kuća Željka i Saše Joksimovića idealna je za beg od gradske gužve

Pogled na dvorište i nameštaj slama srce: Pogledajte kako izgleda kuća u Valjevu u kojoj su odrasli Saša i Željko Joksimović (FOTO)

Braća Joksimović dugi niz godina žive u Beogradu gde su ostvarili uspešne karijere, međutim kada god su u prilici i obaveze im to dozvole, oni se upute u rodno Valjevo gde se i nalazi porodična kuća Željka i Saše Joksimovića.

Da nisu od onih zvezda koje zaboravljaju na svoje korene dokaz je upravo to što popularna braća rodno mesto često posećuju, a kako izgleda njihova oaza mira okružena prirodom, sada smo imali prilike da vidimo putem društvenih mreža.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

 

Desetak minuta pešačenja od centralne gradske ulice na brdašcetu smeštena je velika porodična kuća Željka i Saše Joksimovića u kojoj su odrasli sa roditeljima Vesnom i Branislavom.

- Iako sam rođen u Beogradu, u Valjevu sam odrastao i stasao, tako da ću uvek govoriti da sam Valjevac. Mnogo volim da se vratim, mada sve češće odlazim u Brezovicu, selo kod Uba, odakle je moj otac. Tamo sa porodicom uživam u prirodi kad god mi obaveze dozvole - otkrio je jednom prilikom za "Hello" Saša Joksimović koji je ovih dana u centru medijske pažnje zbog objave da se rastaje od svoje supruge.

Pročitajte: RAZVODE SE Nevena i Saša Joksimović - Pogledajte njegovo zvanično saopštenje, spomenuo je i njihovog sina Iliju (FOTO)

Da li će nakon nemilog događaja on još više vremena provoditi u svojoj vikendici, videćemo, a ona osnovu fotografija koje je do sada delio na Instagramu, jasno je da u ovom mestašcu on zaista pronalazi potreban mir.

Instagram

 

 

To je pravo utočište okruženo prirodom, a prostrano dvorište kojem se glumac posebno posvećuje izgleda očaravajuće, stoga ne čudi što on uz svaku fotografiju sa očevog imanja stavlja hešteg - selo moje lepše od Pariza.

 

 

Naslednik Saše Joksimovića takođe rado odlazi u rodni kraj svog dede, pa komšije često mogu videti Iliju kako na travi uživa u aktivnostima sa loptom, a neretko i tati pomoogne oko poslova u dvorištu.

Komentari (1)

Loading