Celebrity News

Ni dva meseca nije prošlo od porođaja, Anđelka Prpić obradovala PREDIVNIM vestima! Čestitke samo pljušte, Marko ne krije SUZE (FOTO)

Lepe vesti od Anđelke Prpić osvanule su na njenom Instagramu

Ni dva meseca nije prošlo od porođaja, Anđelka Prpić obradovala PREDIVNIM vestima! Čestitke samo pljušte, Marko ne krije SUZE (FOTO)

Boško Karanović

Lepe vesti od Anđelke Prpić u poslednje vreme samo pristižu, a glumica se iste ne libi da na društvenim mrežama podeli sa svojim pratiocima koji svaku njenu objavu dočekaju sa oduševljenjem.

Jedna od omiljenih i svakako najharizmatičnih dama naše glumačke scene iako je pre samo nešto više od mesec dana na svet donela svoje drugo dete, devojčicu Čarnu koja je automatski postala njen centar sveta, ipak pronalazi vremena da se posveti i društvenom životu.

 

Instagram

 

 

Javne događaje posebno one njoj značajne ne želi da propusti, a poslednji koji je posetila sa i te kako dobrim razlogom bio je 51. Filmski festival u Sopotu koji se održao pod sloganom "U sjaju ordena - Za film i slobodu".

 

Pročitajte: Anđelka Prpić sa dečkom prvi put pozira na crvenom tepihu - Jedan detalj dovoljno govori o njima, pogledajte fotke

Cilj "Sofesta" bio je da se publici predstavi domaća filmska produkcija - srpski filmovi i manjinske koprodukcije nastali u prethodnih godinu dana, pa je bilo prikazano 37 ostvarenja, od kojih je 21 film u takmičarskom programu u okviru kojeg se nalaze tri manjinske koprodukcije.

 

Instagram

 

 

Peti dan 51. Filmskog festivala u Sopotu između ostalog bio je rezervisan i za projekciju filma "Ala je lep ovaj svet" u kojem Anđa igra glavnu ulogu i koji je kod publike odlično prihvaćen, a u to smo se uverili i prilikom ovog festivala, te su tim povodom osvanule i lepe vesti od Anđelke Prpić.

 

Instagram

 

 

- Hvala divnoj publici! Sve ima smisla tek sa vama! - ispod predivnih fotografija koje je na Instagramu podelila, Anđa je napisala i reči prepune zahvalnosti.

 

Instagram

 

 

Podrška i ljubav koje od publike dobija jedan glumac svakako su stavke koje daju ogroman vetar u leđa za nove poduhvate, a Anđelki su i ovog puta izmamile osmeh na lice.

Inače, da glumici to što se u 38, godini po drugi put ostvarila u ulozi majke i te kako prija, svedoči činjenica da blista i mnogi se slažu da nikad bolje nije izgledala.

 

Komentari (0)

Loading