Celebrity News

Supruga Alekse Avramovića je ONA: Lepu plavušu ćete odmah prepoznati, pogledajte njihove jedine fotografije sa venčanja u Čačku

Supruga Alekse Avramovića najveća je podrška reprezentativca

Supruga Alekse Avramovića je ONA: Lepu plavušu ćete odmah prepoznati, pogledajte njihove jedine fotografije sa venčanja u Čačku

Otkako je počelo Svetsko prvenstvo u košarci svi pričaju o uspehu naših momaka, koji laganim koracima koračaju ka tituli. Već su se plasirali na Olimpijadu, a sutra u polufinalu očekuje se da će izvojevati pobedu protiv Kanađana. Gotovo da ne prođe dan da se o svakom od njih ponaosob ne govori, o njihovim sportskim podvizima ali i privatnim pikanterijama, koje su naciji posebno zanimljive. U moru vesti koje svakodnevno putem medija u javnost pristižu posebno su se izdvojile one čija je glavna tema supruga Alekse Avramovića.

 

 

Lepa Čačanka u stopu prati svog izabranika. Prva dolazi, najžustrije navija i gotovo nikada ne odlazi da ga ne poljubi, što sve kamere isprate.

Pročitajte: Možete li da verujete da ovde živi naš NBA šampion? Dom Bogdana Bogdanovića u Americi će vas šokirati, ništa nije kako izgleda (FOTO)

O lepoj Teodori nema mnogo podataka. Zna se da je diplomirala primenjene umetnosti i da se bavi dizajnom enterijera, sve ostalo više manje obavijeno je velom tajne, mada košarkaš ljubav prema voljenoj nikada nije krio od Instagramera.

U septembru prošle godine objavio je čak desetak fotografija svog venčanja, gde se javnost prvi put susrela sa informacijom kako je supruga Alekse Avramovića izgledala u venčanici, pa i koliko je sam mladoženja bio elegantan.

Instagram

 

Svadbeno veselje košarkaš i dizajnerka enterijera priredili su u rodnom Čačku. Među zvanicama našle su se sve Aleksine kolege, ali i velika rodbina, te je slavlje trajalo duboko u noć.

Instagram

 

I dan-danas prepričavaju se anegdote i detalji Aleksine i Teodorine svadbe a svi se nadaju da će košarkaš godišnjicu braka proslaviti zajedno sa zlatnom titulom na prvenstvu.

Pročitajte: Kostimirani i nikada srećniji - Nikola Jokić u provodu sa suprugom na gala rođendanu Bogdana Bogdanovića (FOTO)

Teodora će zasigurno biti u prvom redu da ga zagrli i čestita mu, a veruje se da će nakon toga uslediti i nove poslovne ponude pa i preseljenje mladog bračnog para, koji uveliko planira porodicu.

Instagram

 

Instagram

 

Instagram

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading