Lifestyle

Možete li da verujete da ovde živi naš NBA šampion? Dom Bogdana Bogdanovića u Americi će vas šokirati, ništa nije kako izgleda (FOTO)

Dom Bogdana Bogdanovića uređen je po njegovoj meri

Možete li da verujete da ovde živi naš NBA šampion? Dom Bogdana Bogdanovića u Americi će vas šokirati, ništa nije kako izgleda (FOTO)

Instagram

Jedan od najuspešnijih košarkaša sa ovih prostora, sa timom u kojem igra od 2020. nedavno je produžio ugovor na još četiri godine, a budući da će maltene do kraja karijere beležiti uspehe u istom, i dom Bogdana Bogdanovića ostaće u Atlanti. 

Reprezentativac naše zemlje iako svoju privatnost ne eksponira u medijima, putem "Instagrama" ponekad objavi fotografije iz svog luksuznog kutka gde nakon brojnih obaveza najviše vremena provodi. Tako su brojni fanovi imali prilike da zavire u njegov luksuzni stan u prestonici Džordžije iz kojeg se pruža predivan pogled na velelepni grad.

Pročitajte: Zahvaljujući NJOJ, Bogdan Bogdanović u Americi ne živi sam - Upoznajte sestru poznatog košarkaša (FOTO)

Veliki dnevni boravak opremio je baš po svojom meri i želji, preovladavaju svetle nijanse sa primesama sive, a tu i najsavremenija tehnika kao i pažljivo odabran nameštaj. Pored prirodnog svetla koje dopire sa ogromnih prozora tu je i najmodernije osvetljenje koje na najbolji mogući način upotpunjuje čitav ambijent, a vidne su i visoke police koje je košarkaš oplemenio brojnim detaljima i figuricama.

Pročitajte: BAŠ JE LEPA! Od raskida sa Olgom nismo videli da Bogdan Bogdanović ovoliko pažnje poklanja nekoj ženi (FOTO)

Budući da košarkašu najveću podršku u Americi pruža sestra Bojana koja mu je, kako kaže, pomagala oko svih poteškoća kada se tek doselio, ne sumnjamo da je i ona umešala prste oko uređenja enterijera, kako bi dom Bogdana Bogdanovića bio pravo mesto za uživanje.

Pročitajte: Evo zašto je Bogdan Bogdanović objavio sestrinu fotografiju, a ono što je napisao iznenadilo je sve (FOTO)

Instagram printscreen

 

- Kad sam odlazio za Ameriku, dogovorili smo se da sa mnom krene i Bojana, kako bi mi olakšala adaptaciju. Jeste da je košarka timski sport, ali zahteva jedan samotnjački život, a ta prva godina je najteža, prvenstveno zbog kulturološkog šoka koji doživite. Bojana mi je pomogla da se organizujem, snađem, posvetila mi se u potpunosti, ali je sebi odmogla. Zaključili smo da je za nju najbolje da upiše fakultet tamo i posveti se sebi. Trenutno studira na Akademiji za biznis i menadžment (MBA) i to joj izuzetno prija. Sad ima samo svoje obaveze, svoje vreme. Mnogo mi pomaže oko košarkaškog kampa za decu, ona je u organizaciji, i uspeli smo da ga realizujemo i ove godine. Nismo hteli da prekidamo tradiciju pa smo ga održali onlajn - ispričao je Bogdanović u jednom intervjuu za domaće medije..

Komentari (0)

Loading