Celebrity News

Životna bitka Katarine Karađorđević: Bolest princeze počela da se vidi na fotografijama, EVO kako sada izgleda (FOTO)

Izgled Katarine Karađorđević već neko vreme tema je o kojoj se priča

Životna bitka Katarine Karađorđević: Bolest princeze počela da se vidi na fotografijama, EVO kako sada izgleda (FOTO)

Profimedia

Već godinu dana, tačnije od sahrane kraljice Elizabete u Londonu, glavna tema u javnosti je znatno izmenjen izgled Katarine Karađorđević i njen drastičan gubitak kilograma.

Posebno nakon krunisanja kralja Čarlsa održanog u maju ove godine, ne prestaje da se na tu temu polemiše, a deo javnosti i te kako je bio zabrinut za princezino zdravstveno stanje.

Ata Images

 

 

- Gubitak kilograma nije se desio nedavno već u poslednje dve godine. Bila sam pod velikim pritiskom, toliko toga se dešavalo. Znate, nisam od kamena, pogađaju me stresne situacije, i ja sam samo čovek. Ali nastavljam sa svojim radom jer znam koliko je bitan - objasnila je ona jednom prilikom u intervjuu za "Gloriju", a na pitanje ima li razloga za brigu, princeza odgovorila je:

Pročitajte: Nažalost nije zbog dijete - Katarina Karađorđević konačno u javnosti sa 20 kilograma manje! Drastično smršala, evo kako sada izgleda (FOTO)

- Ne, nema, a svakako vam hvala na iskazanoj brizi. Želela bih da zahvalim svim ljudima koji su mislili na mene. Osećam se dobro i nastavljam sa svojom misijom, to je nešto što dugujem narodu Srbije i Republike Srpske, ali i svim divnim ljudima koji su toliko godina velikodušno i svim srcem podržavali moje i napore mog supruga da pomognemo našoj zemlji. Pružanje pomoći ljudima je razlog zašto smo došli da živimo ovde. 

Da se nakon nimalo lakog perioda polako vraća na staro i da je to bila samo jedna prolazna faza koju je uspešno prebrodila, svedoči njeno jučerašnje prisustvo na svečanom koktelu povodom septembarskog susreta članova "NALED-a". 

Ata Images

 

 

Izgled Katarine Karađorđević koja se na Belom dvoru pojavila u društvu svog supruga, prestolonaslednika Aleksandra Karađorđevića ispraćen je pogledima i pohvalnim komentarima i nema ko nije primetio da princeza izgleda sjajno, da je povratila snagu, jedrinu, ali i kilograme koji su joj u poslednje vreme nedostajali.

Pročitajte: Izgled Katarine Karađorđević zabrinuo sve - Od princeze ništa nije ostalo, sinoć se pojavila sa 50 kilograma! Evo kako sada izgleda (FOTO)

Za ovu priliku Karađorđevići su odabrali svedene stajlinge, Aleksandar je poneo elegantno crno odelo, dok je princeza odenula svečani komplet, suknju i sako koji su se presijavali na boju srebra.

Ata Images

 

 

Sofisticiranom stajlingu doprinele su i salonke u sličnoj nijansi i decentan nakit, a da zablista najviše je zaslužan princezin široki osmeh koji svedoči da se sjajno oseća u svojoj koži.

 

 

Komentari (0)

Loading