Celebrity News

Sve se trese zbog njih dvoje! Javnost šokirana: Evo kako se Vlade i Ana Divac ponašaju u večernjem provodu kada ih niko ne gleda (FOTO)

Brak Ane i Vlade Divca traje već skoro četiri decenije

Sve se trese zbog njih dvoje! Javnost šokirana: Evo kako se Vlade i Ana Divac ponašaju u večernjem provodu kada ih niko ne gleda (FOTO)

Boško Karanović

Brak Ane i Vlade Divca jedan je od najskladnijih na domaćoj javnoj sceni.

Bivši košarkaš i njegova izabranica vrlo mladi razmenili su bračne zavete, ubrzo im se rodio prvi sin Luka, a zatim i drugi Matija, dok su par godina kasnije odlučili da usvoje devojčicu Petru.

Pročitajte: LOŠE VESTI stižu iz porodice Divac - Slika iz bolnice u sekundi obišla svet, Ani svi šalju reči podrške i utehe (FOTO)

Nedugo pošto su porodicu proširili supružnike je put naveo u inostranstvo gde su proveli najveći deo vremena, a sada kada je vreme za penziju odlučili su da se vrate u domovinu.

 

 

Često su u Srbiji, a nije tajna da su pre izvesnog vremena pokrenuli biznis u Crnoj Gori, gde ih je posetila i buduća snaja, devojka starijeg naslednika.

Reč je o salonu lepote koji Vlada i Ana vode uporedo sa svojom Fondacijom. 

 

 

Čitavo leto, malo poslovno, malo privatno boravili su na primorju, a čini se da za njih žurke kraj mora još nisu gotove.

Pre par dana otputovali su na Siciliju, gde su se videli sa prijateljima.

Pročitajte: U domu Divčevih slavilo se do zore - Zavirite na luksuznu proslavu Petre Divac, poseban poklon stigao je od NJEGA (FOTO)

Iz noćnih provoda Ana je podelila fotografije sa pratiocima na Instagramu, te se po prvi put moglo videti kako bračni par izgleda kada slavi.

 

 

Brak Ane i Vlade Divca svi od tog trena komentarišu. Mnogi nagađaju da to bivši košarkaš i njegova supruga proživljavaju drugu mladost, drugi pak komentarišu da im se po pogledima vidi da se vole kao prvog dana.

 

 

Komentari (0)

Loading