Celebrity News

POSLE OTKAZA na ovo spao! Nećete verovati kada vidite čime se sada Jovan Memedović bavi (FOTO)

Jovan Memedović posle otkaza posvetio se stvarima koje ga ispunjavaju

POSLE OTKAZA na ovo spao! Nećete verovati kada vidite čime se sada Jovan Memedović bavi (FOTO)

Jovan Memedović posle otkaza koji je dao na Rts- u gde je godinama u neku ruku bio zaštitno lice, na ovu temu govorio je nedavno za medije, ali se oglasio i putem "Instagrama" i na radost brojne publike otkrio da će njegove emisije nastaviti sa redovnim emitovanjem.

- Usred sam snimanja nove sezone "Potere", a u isto vreme i u postprodukciji novih epizoda "Sasvim Prirodno", koje će se emitovati od septembra na istom programu i u isto vreme. Ja kroz svoj rad govorim i šta mislim i u šta verujem. Sada sam primoran da se na ovakav način obratim mojim gledaocima i poštovaocima moga rada. Nisam više zaposlen na RTS-u, ali se pomenute emisije koje vodim nastavljaju kao i do sada.

Instagram

 

 

Tokom letnje pauze, Memedović je otkrio da su "nove epizode u nastajanju" i da spremno dočekuje novu sezonu, a svojim pratiocima na društvenim mrežama pokazao je i svoj novi radni prostor kojim je zamenio kancelariju.

Pročitajte: Od ove muškarčine ništa nije ostalo - Jovan Memedović prvi put u javnosti posle otkaza, pogledajte koliko je SMRŠAO I PROPAO (FOTO)

Nastavio je Jovan Memedović posle otkaza koji je dao vredno da radi i to u prirodi, pored reke gde se i najprijatnije oseća, a svoje slobodno vreme koroisti da se posveti sebi, svojoj porodici, aktivnostima u kojima uživa, ali i novim poslovnim saradnjama.

Instagram

 

 

Naime, na njegovom "Instagram" profilu nedavno je osvanula reklama za jedan brend garderobe, torbi, cipela i stvari neophodnih za boravak u prirodi, a po svemu sudeći voditelj je ovo shvatio kao veoma dobru priliku, spojio lepo i korisno, pa je može se reći, postao pravi influenser.

 

 

- Ako nešto morate da radite svakodnevno, ne dozvolite da to bude samo rutina i obaveza. Neka bude uživanje. Brijanje je lepše sa prirodnom kozmetikom - napisao je na svom profilu reklamirajući brend kozmetike koja mu se dopala, a brojni fanovi podržali su njegovu odluku da prihvati sve što mu se nudi i pozdravili njegov način za dodatnu zaradu.

Komentari (0)

Loading