Lifestyle

Zavirite u kuhinju Marije Veljković i Rastka Jankovića: Ovde se pripremaju obroci puni ljubavi, ali jedan detalj BAŠ ZABRINJAVA (FOTO)

Dom Marije Veljković i Rastka Jankovića - prava oaza ljubavi

Zavirite u kuhinju Marije Veljković i Rastka Jankovića: Ovde se pripremaju obroci puni ljubavi, ali jedan detalj BAŠ ZABRINJAVA (FOTO)

Dom Marije Veljković i Rastka Jankovića san je o kome voditeljka i glumac maštaju. Ipak, kako se nedavno razvela od supruga, arhitekte Milana Milovanovića, sa kojim ima troje dece, i sa decom se preselila u svoj devojački stan, još je rano da ih izloži još jednoj velikoj životnoj promeni.

Ipak, to Mariju i Rastka ne sprečava da vreme provode zajedno, kad god imaju priliku i uživaju u svojoj ljubavi.

 

 

Bilo da su kod njega ili nje, kada su zajedno to je dom Marije Veljković i Rastka Jankovića, a adresa im je u tom trenutku sasvim nebitna.

Pročitajte: OVO je žena zbog koje je Rastko OSTAVIO Mariju Veljković - Poznata glumica, gledali ste je u serijama, pogledajte prve zajedničke fotke

Ovoga puta voditeljka je pratiocima na "Instagramu" dopustila da zavire u njihovu kuhinju, kako bi uživali u lakom i jednostavnom, a preukusnom, receptu koji su im pripremili.

"Najlepša hrana nastaje iz ljubavi" - napisala je voditeljka uz video, koji počinje uz zagrljaj zaljubljenog para.

 

 

Kuhinja u kojoj nastaju jela iz ljubavi nije prostrana, ali je funkcionalna, sa dosta visećih delova, koji u malom prostoru ipak daju dovoljno mesta za odlaganje.

 

Pročitajte: Još jedna BEBA! Prelepa fotografija iz doma Marije Veljković i Rastka Jankovića, svi šalju najlepše želje blagoslovenoj mami (FOTO)

 

Radna površina je takođe mala, ali funkcionalna, pa je sve lepo osmišljeno, ušuškano i po meri para koji uživa da stvara ukusne recepte iz ljubavi.

Komentari (0)

Loading