Celebrity News

Jedna REČENICA je bila dovoljna: Evo zašto je Ana Ivanović prekinula SVAKI KONTAKT sa Novakom Đokovićem posle toliko godina prijateljstva

Odnos Ane Ivanović i Novaka Đokovića već dugo je tema koja intrigira

Jedna REČENICA je bila dovoljna: Evo zašto je Ana Ivanović prekinula SVAKI KONTAKT sa Novakom Đokovićem posle toliko godina prijateljstva

Profimedia

Odnos Ane Ivanović i Novaka Đokovića dugo je tema spekulacija i nagađanja, a kako i ne bi kada se znaju još od malih nogu i kada je svima dobro pozato da su nekada bili izuzetno bliski. Da li je i zbog čega ovo prijateljstvo puklo mnogi bi želeli da doznaju, ali se ni jedno ni drugo na tu temu ne oglašavaju javno.

 

 

Glasine da je odnos Ane Ivanović i Novaka Đokovića zaista do temelja narušen podgrejane su nakon Noletove svadbe na kojoj Ana nije bila gost, a isti slučaj je bio i kada se nekadašnja teniserka udavala za Bastijana Švajnštajgera.

Pročitajte: Ana Ivanović nije mogla da prećuti - Evo šta ima da kaže o tome kako Novak tretira svog brata Marka nakon izbacivanja iz lože

Nakon toga zajedničkih fotografije bilo je sve manje, gostovanja u emisijama i zajedničkih treninga gotovo da nismo imali prilike da vidimo, a ipak kada ih novinari na ovu temu upitaju da daju komentar oboje imaju samo reči hvale za ono drugo.

Profimedia

 

 

Da među njima nešto ne štima, svima je postalo jasno, a mnogi su posumnjali i da je za distanciranje glavni krivac Anin bivši dečko Marko Stilitano sa kojim se Nole druži i sa kojim ju je i upoznao. Kako ova veza nije dugo potrajala, mediji su svojevremeno pisali da je upravo to uticalo da se dvoje prijatelja udalje jer je Nole sa njim ostao izuzetno blizak i nakon što je Ana na ovu romansu stavila tačku. Navodno, Novak je zamerio Ani što se "nije ponela fer" prema Marku, što je nju razbesnelo.

Pročitajte: Ekipa u Crnoj Gori - Novak Đoković letuje sa bivšim dečkom Ane Ivanović (VIDEO)

Bilo kako bilo, odnos Ane Ivanović i Novaka Đokiovića nije ni nalik nekadašnjem, međutim međusnobno poštovanje i dalje postoji s obzirom na to da Ana Ivanović ne štedi reči hvale kada god se nametne prilika da priča o Novaku i njegovim podvizima.

Getty Images

 

 

- Zajedno smo odrasli u Srbiji, otprilike u isto vreme počeli smo da treniramo tenis. Imali smo desetak godina i nastupali na malim turnirima u našoj zemlji… Kasnije smo postali vrlo bliski prijatelji. S godinama on je imao svoj put, a ja svoj - rekla je Ana i dodala:

- Ono što je Novak postigao zaista je neverovatno. Vreme je na njegovoj strani i sigurna sam da bi mogao da završi karijeru sa najviše osvojenih grend slem titula - ispričala je Ana u intervjuu za „Eurosport“, a jednom prilikom takođe otkrila i zbog čega se divi Noletu.

Getty Images

 

 

- On je ikona u Srbiji, sjajna osoba. Veoma je harizmatičan, zadivljujuće je kako uspeva da ostane miran i pribran tokom meča. U teškim i odlučujućim momentima u stanju je da odigra najbolje, to je zaista nešto posebno - govorila je naša najuspešnija teniserka.

Komentari (1)

Loading
Drina

21:48 12.09.2023

Aman, pustite vise Anu na miru. PITAJTE JELENU DJOKOVIC STA JE PISAL po tennis forumu i kako se Helenina majka ponasala u nekim situacijama. MARK STILINTANO NEMA VEZE. Ana i Nole niti su se svadjali niti on zna sta je radila njegova primitivna zena