Celebrity News

Prva supruga Dragana Taškovića Tašketa konačno izašla u javnost: Ovo je Gordana i IMA MNOGO TOGA DA KAŽE o Viki (FOTO)

Prva supruga Dragana Taškovića Tašketa ne živi u Srbiji

Prva supruga Dragana Taškovića Tašketa konačno izašla u javnost: Ovo je Gordana i IMA MNOGO TOGA DA KAŽE o Viki (FOTO)

Petar Đorđević

Prva supruga Dragana Taškovića Tašketa vrlo mlada rodila je muzičaru ćerku, kojoj su zajedno dali ime Jelena. Brak, međutim, nije potrajao te je Gordana, velika ljubav harmonikaša, odlučila da na odnos stavi tačku, sa čim se i on složio, ali u dogovoru da mezimicu odgajaju zajedno.

Jelena Tašković iako dete razvedenih roditelja mogla se pohvaliti uzajamnom brigom i poštovanjem oca i majke, a ubrzo je dobila i maćehu Viki sa kojom oduvek gaji sestrinski odnos.

Pročitajte: Molitve za drugog SINA su USLIŠENE- U dom Viki i Tašketa stigao je ON, lep je kao lutka (FOTO)

Sa majkom ona danas živi u Nemačkoj ali to nije pokvarilo njen odnos sa tatom, niti bratom, koji joj je iako dosta mlađi vrlo privržen.

Instagram

 

Prva supruga Dragana Taškovića Tašketa u najvećoj meri zaslužna je za stavove koje je Jelena tokom odrastanja usvojila, izrasla je u divnu devojku koja rado posećuje Viki i Tašketa u novom domu, takođe sa majkom putem mreža stalno deli fotografije.

Mirko Tabašević

 

Upravo to je bio način da mediji, pa i javnost doznaju kako bivša Tašketova izabranica izgleda.

Pročitajte: Maćeha stvarno nije isto što i majka - Otkriveno kako se Viki ponaša prema Tašketovoj ćerki iz prvog braka, porodične tajne šokirale sve

Čim se fotografija pojavila na mrežama obožavaoci pevačice počeli sa upoređivanjima koje nema mnogo smisla jer su i tipski i karakterno Viki i Gordana potpuno dve različite osobe.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading