Celebrity News

SINČINA moja! Dragana Mićalović se oglasila na Instagramu i raznežila fanove: Njenoj sreći nema kraja (FOTO)

Objava Dragane Mićalović raznežila je njene pratioce

SINČINA moja! Dragana Mićalović se oglasila na Instagramu i raznežila fanove: Njenoj sreći nema kraja (FOTO)

Objava Dragane Mićalović rastopiće vam srca.

Iako prelepa glumica Dragana Mićalović o svom privatnom životu ne iznosi mnogo detalja posebno kada je njen emotivni status u pitanju, budući da je i te kako aktivna na društvenim mrežama gde često deli trenutke iz svoje svakodnevnice, dešavaju se situacije i da iskaže svoja osećanja i pokaže nežniju stranu.

Instagram

 

 

Kako je jedna od najuspešnijih, ali i najlepših glumica mlađe generacije, armija fanova za njen život veoma je zainteresovana, pa svaka objava Dragane Mićalović izazove izuzetnu pažnju i naširoko se komentariše.

Pročitajte: Dom Dragane Mićalović nije ono što ste očekivali - Evo gde živi mlada glumica dok njena sestra Sloboda uživa u luksuznim nekretninama

To je bio slučaj i sa ovom najnovijom, koja je, pored toga što je raznežila njene virtuelne prijatelje i izazvala lavinu emocija, nametnula i pitanje da li je lepa Gaga spremna da se ostvari u ulozi majke budući da je objava sa takvom konotacijom.

Instagram

 

 

- Najvredniji od sve dece! Sinčina moja - napisala je uz mnoštvo veselih i emotikona srca u opisu videa koji je podelila na "Instagramu" i otkrila kako sa preslatkim dečakom uživa u obavljanju dnevnih aktivnosti.

Instagram

 

 

Budući da je već ponosna tetka mališana koje su joj podarile rođene sestre Mirjana i Sloboda, već svi znamo da se u toj ulozi Dragana odlično snalazi, a da bi bila savršena majka i "super heroj" sopstvenom detetu mnogi smatraju na osnovu onoga što na mrežama deli.

Instagram

 

 

Svaka, pa i ova objava Slobode Mićalović koja u fokus stavlja neko od dece iz glumičinog okruženja svedoči koliko empatije u sebi ona nosi i koliko ljubavi prema najmlađima u srcu gaji, pa su joj mnogi poželeli da se što pre ostvari u ovoj ulozi i obraduje prvenstveno sebe i svoje bližnje, a onda i fanove.

Komentari (0)

Loading