Celebrity News

OŠIŠALA SE do glave i ofarbala u plavo: Ovako sada izgleda Brankica Sebastijanović, nema šanse da ćete je prepoznati! (FOTO)

Udala se Brankica Sebastijanović bruje mediji

OŠIŠALA SE do glave i ofarbala u plavo: Ovako sada izgleda Brankica Sebastijanović, nema šanse da ćete je prepoznati! (FOTO)

Nakon što je sa kolegom Milošem Bikovićem okončala dugogodišnju vezu, o kojoj je otvoreno govorila za medije, poučena tadašnjim negativnim iskustvom Brankica Sebastijanović donela je odluku da intimu nadalje sačuva isključivo za sebe i svoje najmilije. Od toga trena, a prošlo je više od 10 godina, mlada glumica izbegavala je da se sa svojim emotivnim partnerima pojavljuje u javnosti, objavljuje slike sa njima na društvenim mrežama, a ponamanje da priča o ljubavi za štampu i portale. Budući da privatnost vešto skriva, fanovima pa i medijima nije preostalo ništa drugo do da skupljaju mrvice onoga što ona plasira u javnost i od toga prave priču, zapravo nagađanja.Udala se Brankica Sebastijanović jedno je od tih nagađanja, koje čitavog dana kruži javnim prostorom iz jednog razloga.

Pročitajte: Kako joj MAJČINSTVO lepo stoji! Brankica Sebastijanović nas je obradovala DIVNIM vestima (FOTO)

Instagram

 

Naime, atraktivna brineta objavila je sinoć na Instagramu selfi u ogledalu, koji je zbog prstena koji neodoljivo podseća na burmu privukao pažnju njenih pratilaca i izrodio pomenute spekulacije. Naslovi poput "Udala se Brankica Sebastijanović" istoga trena počeli su da se nižu, a oni koji su upoređivali Brankičine ranije fotografije potvrdili su da prsten ona pre par meseci nije nosila.

Pročitajte: Brankica Sebastijanović pronašla mir pored Bogdana Bogdanovića: Ko se ovome nadao? (FOTO)

Instagram

 

Nakit nežno pozicioniran na domalom prstu ruke mlade glumice nije, međutim, jedina stvar koja je ovde privukla pažnju. Promena Brankičine boje i dužine kose takođe je nešto što se nije moglo ignorisati. Nekada brineta svoju dugu kosu, skratila je i ofarbala u plavo, što se dobrom delu njenih fanova dopalo. Oni koji su je navikli kao brinetu prokomentarisali su da im je drago što je promena usledila zbog predstave i što će se Brankica ubrzo vratiti na staro.

Komentari (0)

Loading