Celebrity News

Ništa nije kao što izgleda! Trudna Mina Naumović saopštila kakvo je zaista stanje u njihovom ljubavnom gnezdu (FOTO)

Saopštenje Mine Naumović izazvalo lavinu reakcija

Ništa nije kao što izgleda! Trudna Mina Naumović saopštila kakvo je zaista stanje u njihovom ljubavnom gnezdu (FOTO)

Ovo je saopštenje Mine Naumović.

Otkako su nakon Ognjenovog razvoda, popularni voditelj i njegova koleginica i saradnica Mina Naumović postali emotivni partneri, svaki njihov korak pomno se prati i analizira, a posebno sada kada su otkrili da će postati roditelji.

Instagram

 

 

Saopštenje Mine Naumović i Ognjena Amidžića da će dobiti zajedničko dete iznenadilo je javnost budući da su relativno kratko u vezi, ali je i naišlo na opšte oduševljenje budući da su pokazali da su zaista jedno u drugom pronašli sve što su tražili.

Pročitajte: Ognjen Amidžić i Mina Naumović SAZNALI pol bebe! Baš to su priželjkivali, Ognjen na ivici suza (FOTO)

Par gotovo da se ne razdvaja, oboje uživaju u svakom zajedničkom trenutku posebno sada u iščekivanju bebe, međutim kako je ovo Ogijevoj izabranici prva trudnoća ona se suočava i sa određenim problemima.

Instagram

 

 

- Što se tiče trudnoće,ništa nije kao na reklami, sve lažu. Jedno oko vam je na čelu, drugo na ramenu, sve vreme. Do porođaja samo stare slike - glasilo je saopštenje Mine Naumović koje je na "Instagramu" podelila uz fotku nastalu pre blagosloven stanja.

Amidžićevoj dragoj očito veoma teško padaju prvi meseci trudnoće i bori se sa mučninama, ali je ipak sve prihvatila kao činjenično stanje, pa je ni humor nije napustio.

Pročitajte: Ognjen i Mina SPAKOVALI KOFERE i otišli iz Srbije! Evo kako uživaju na porodičnom putovanju, a sa njima je i Amidžićev sin Matija (FOTO)

Reči podrške ubrzo su se našle na njenom profilu, posebno od mama koje su se sa istom situacijom već suočile i pregurale je, a Ognjen je ipak u teškim danima njena najveća podrška i ne sumnjamo da je drži kao malo vode na dlanu.

Instagram

 

 

- Presrećan sam i Mina isto, svadba je zakazana i sve je to rešeno, daleko odavde i u krugu najbližih. Od ovoga nema ništa bolje, jače i srećnije da se desi. Tako da možda ću biti jedino srećniji kada beba dođe na svet. Samo da bude sve bude kako treba - rekao je nedavno Ognjen ne skrivajući koliko je uzbuđen.

Komentari (0)

Loading