Celebrity News

TREĆA SREĆA! Sloboda i Vojin imaju NAJLEPŠE VESTI: Bliznakinje Vera i Mila prve saznale, već se pohvalile drugarima (FOTO)

Ljubavna priča Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića bajkovita je

TREĆA SREĆA! Sloboda i Vojin imaju NAJLEPŠE VESTI: Bliznakinje Vera i Mila prve saznale, već se pohvalile drugarima (FOTO)

Aleksandar Čavić

Da je ljubavna priča Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića kao iz najlepšeg romana o dvoje zaljubljenih mnogi će posvedočiti. Mnogi će posvedočiti, najpre kolege glumačkog para, i da su lepa Leskovčanka i zgodni Kruševljanin emotivnu priču otpočeli na setu, kao i da već deceniju i po žive najdivniju bajku, čije su glavne junakinje njihove mezimice Mila i Vera.

Pročitajte:Neopisiva radost u domu Slobode i Vojina! Presrećna glumica podelila VESTI O PRINOVI, Vojin ne može da sakrije radosnice (FOTO)

ATA Images

 

Nakon što su bliznakinje došle na svet dosta se u medijima spekulisalo o proširenju porodice Mićalović-Ćetković. Nadali su se mnogi da će glumac i glumica dobiti i jednog naslednika, nažalost, njihovi planovi bili su drugačiji. Po osnivanju skladne porodice koja je temelj svih daljih njihovih uspeha Sloboda i Vojin okrenuli su se poslu. Gotovo da ne postoji kvalitetan projekat da oni nisu njihov deo, a čini se da publika obožava kada su  zajedno u kadru i kada i tu glume emotivne partnere.

Pročitajte: Kako ju je ludo voleo, kakva LJUBAV: Pogledajte jedinu fotografiju Vojina Ćetkovića sa prvom suprugom Natašom, ovo sve govori

Instagram

 

Realna ljubavna priča Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića pred kamerama se nastavila prvo u seriji "Ranjeni orao", a sada već i u "Tajna vinove loze", gde takođe glume zaljubljeni par, a ljubitelji serijskog programa oduševljeni su njihovom izvedbom i činjenicom da u kadru dišu kao jedno. To su osetili i reditelji i scenaristi te je stoga pomenuti projekat dočekao i svoju drugu sezonu, a kako se doznaje odnedavno i treću. Snimanje treće sezone serije "Tajna vinove loze" je otpočelo a glumac i glumica neizmerno se raduju zajedničkom radu.

Pročitajte:Tako slične, a tako različite: Ovako je Sloboda Mićalović sa svojim bliznakinjama provela vikend, Vera i Mila oduševile FOTO

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading