Lepota

Ova žena puni 60 godina: Branka Pujić se skinula na plaži, svi joj gledaju u noge i stomak (FOTO)

Branka Pujić na plaži stajlingom privukla poglede prolaznika

Ova žena puni 60 godina: Branka Pujić se skinula na plaži, svi joj gledaju u noge i stomak (FOTO)

Ako je suditi po najnovijim fotografijama na društvenim mrežama, Branka Pujić na plaži troši tople avgustovske dane.

Ona je, naime, na primorje otišla sa ćerkom Anđelom Jovanović i zetom Mihailom Dudašem, kojima je ovo prvo letovanje otkako su se venčali, takozvani medeni mesec.

Pročitajte: Ovaj brak ionako NIJE BIO ZA MENE: Posle toliko godina Branka Pujić PRELOMILA i priznala DA NE PODNOSI Gagija, Anđela saznala iz novina

Nije Branka želela mezimici i njenom izabraniku da se nameće, međutim, okolnosti i profesionalna angažovanja naveli su je u Crnu Goru baš u isto vreme kada su se oni dole smestili, a kada je već situacija takva zašto slobodno vreme ne bi provodili zajedno.

 

Instagram

 

Majka, ćerka i zet svakodnevno ručaju i večeraju u istom restoranu, odlaze na koncerte uveče, dok preko dana uživaju u aktivnostima na vodi.

Pročitajte: Kuća Dragana Jovanovića na planini je SAN SNOVA! Zavirite u porodičnu oazu mira idealnu za beg od gradske gužve (FOTO)

Branka Pujić na plaži daleko je aktivnija od ćerke i zeta. Ne voli statičan odmor, već aktivan što je u neku ruku Anđela nasledila od nje.

 

Dalibor Danilović

 

Šta glumica, koja u novembru puni 60 godina radi na crnogorskom primorju i kako izgleda u laganoj haljinici nedavno je otkrila njena mezimica jednom fotografijom.

Pročitajte: Kada sam upoznala Gagija imala sam dečka: Velika ljubav ne zna za prepreke

Sliku je naravno podelila sa pratiocima na Instagramu uz opis "Majkica", a istoga trena ona se proširila medijima.

 

Instagram

 

 

Svi su mogli samo da potvrde da supruga Gagija Jovanovića izgleda savršeno, kao i uvek, da joj godine ništa ne mogu, te da joj na figuri mogu pozavideti i mnogo mlađe dame.

 

 

Komentari (0)

Loading