Celebrity News

Simpatija Nike Tošić više nije tajna! Tati Dušku neće biti svejedno (FOTO)

Simpatija Nike Tošić sada je glavna tema

Simpatija Nike Tošić više nije tajna! Tati Dušku neće biti svejedno (FOTO)

Budući da je sad u tinejdžerskom periodu kada su i prve ljubavi aktuelne, simpatija Nike Tošić koja je i te kako popularna na društvenim mrežama, tema je o kojoj bi mnogi njeni vršnjaci želeli nešto više da saznaju, a delić intime mlađa ćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića otkrila je baš putem "Tik-Toka".

Armiju fanova Nika već ima na ovoj socijalnoj platformi gde veoma često deli snimke i oduševljava javnost, a uglavnom nam ona tim putem predstavlja svoje talente kao i promene u imidžu kojima je veoma sklona.

Privatna Arhiva

 

 

Postala je i inspiracija mnogim devojčicama, te svaka njena objava izazove veliku pažnju, međutim simpatija Nike Tošić do danas nije bila tema o kojoj je devojčica želela nešto više da podeli.

Pročitajte: Karleuša i Duško jedno uz drugo na Atininoj i Nikinoj rođendanskoj žurci! Pogledajte EKSKLUZIVNE fotke

U svom humorističkom stilu, preslatka tinejdžerka ipak je odlučila da odgovori na ovu, među njenim vršnjacima veoma interesantnu temu, te otkrila da li postoji neko iz škole ko joj je zapao za oko.

 

@.nikaspam

Ne volim osecaj imati simpatiju u skoli to je odvratno iskustvo ♬ original sound - 🎶🎧

 

- Ne volim osećaj imati simpatiju u školi, to je odvratno iskustvo - napisala je harizmatična Nika ispod snimka kojem je poseban pečat dala njena gestikulacija i javno otkrila da joj je srce već bilo slomljeno.

Kako poznati roditelji reaguju na činjenicu da je njihova mezimica sada u osetljivom periodu kada se rađaju prve ljubavi, nije nam poznato, ali tati Dušku zasigurno nije svejedno, jer opšte je poznato da su očevi posebno emotivni na osećanja svojih mezimica. 

Komentari (0)

Loading