Celebrity News

Prva supruga Željka Joksimovića napravila potez koji je sve šokirao: Objavila Željkovu sliku i uputila poruku koja će Jovanu dovesti do suza

Prva supruga Željka Joksimovića napravila potez koji je sve raznežio

Prva supruga Željka Joksimovića napravila potez koji je sve šokirao: Objavila Željkovu sliku i uputila poruku koja će Jovanu dovesti do suza

Nije tajna da se prva supruga Željka Joksimovića davno sa ćerkom Minom preselila u Beograd. 

Razlog je navodno jedan jedini, da bi njena mezimica bila bliže ocu te da bi je zajedno izveli na pravi put.

Pročitajte: Ćerke Željka i Jovane Joksimović izrasle su u prave lepotice! Pogledajte prve fotke Ane i Srne i procenite na koga liče

Svesna da Beograd pruža daleko više mogućnosti za talentovano dete, kakva je Mina, Vesna po pisanju medija nije mnogo razmišljala kada je donela odluku da promeni život iz korena i dom u Valjevu zameni ovim u prestonici.

 

Privatna Arhiva

 

Već godinama prva supruga Željka Joksimovića sa ćerkom stanovnik je glavnog grada i po svemu sudeći od prvoga dana doživljava ga svojim.

Stekla je prijatelje, zaposlila se a relativno dobar odnos sa muzičarem omogućio joj je dozu bezbrižnosti kada je reč o Mininom odgoju.

Pročitajte: Osvanula fotografija potpuno nagog Željka Joksimovića - Godinama je ovo pokušavao da sakrije, ali sve kad tad ispliva (FOTO)

Zajedničkim delovanjem oba roditelja Željkova i Vesnina ćerka izrasla je u divnu devojku, lepu, pametnu obrazovanu koja po svoj prilici kreće očevim stopama.

Estrada je ne zanima u cilju da postane izvođač, više voli da je iza kamera, tačnije u studiju kao tvorac numera.

 

Instagram

 

Sve svoje znanje muzičar i kompozitor joj je preneo te je tako nedavno svetlost dana ugledala zajednička kompozicija tate i ćeke “Ljubav je” u sklopu projekta Zvezde pevaju za decu.

Mališani već obožavaju pesmicu o ljubavi, a čini se da je i prva supruga Željka Joksimović izuzetno ponosna na projekat ćerke.

Upravo rečima te pesme Vesna je Mini danas čestitala rođendan.

Pročitajte: Potez zbog kog smo ZANEMELI - Saša Joksimović objavio sliku svog brata Željka, njegov komentar zapalio Instagram

 - Ljubav je kad se neko voli, ljubav je kad te neko voli. Ljubav je kad mama voli tatu, kad seka voli batu…

Mnogima je uši zaparalo ovo mama voli tatu” kao i činjenica da je numeru na Vesninom profilu ispratila fotografija na kojoj su Željko i Mina.

Odmah su se svi zapitali da li Vesna još uvek oseća nešto prema bivšem partneru.

Instagram

 

 

Odgovor na to vrlo verovatno javnost neće dobiti jer prva supruga Željka Joksimovića intimu ne deli tako lako sa Instagramerima. 

Vrlo je obazriva ipak, danas je podelila sreću i radost povodom ćerkinog rođendana emotivnim rečima.

Pročitajte: Crna Mina, zar i ti? Noćna mora Željka Joksimovića se OSTVARILA, ćerka donela odluku koja je roditelje ostavila bez teksta (FOTO)

- Srećan rođendan bubamarice moja, ti si duša moje duše. Moj prvi komad Boga. Moje sve volim te.

 

Komentari (0)

Loading