Celebrity News

Crn, zgodan, PRAVI DASA: Nataša Miljković prvi put posle razvoda u javnosti sa NJIM, svi joj zavide što je prošetala ovakvog frajera (FOTO)

Partner Nataše Miljković misterija je za javnost

Crn, zgodan, PRAVI DASA: Nataša Miljković prvi put posle razvoda u javnosti sa NJIM, svi joj zavide što je prošetala ovakvog frajera (FOTO)

Nebojša Babić

Nataša Miljković bila je udata za glumca Srđana Timarova sa kojim je dobila sina Lazara. Velika ljubav se nakon nekoliko godina ugasila, a voditeljka je sa bivšim suprugom ostala u prijateljskim odnosima. Ipak, njen ljubavni život ne prestaje da intrigira, a novi partner Nataše Miljković još uvek je misterija za domaću javnost.

Pročitajte: Ipak najsrećniji kad su PORODICA - Nataša Miljković i Srđan Timarov, PONOVO ZAJEDNO! Niko srećniji od sinčića (FOTO)

ATA Images

 

Jedna od naših najlepših voditeljki pojavila se sinoć na predstavi Zorana Kesića „Priče i pesme“, a njen dolazak privukao je veliku pažnju okupljenih novinarskih ekipa ispred MTS dvorane. Nakon što je pronašla i zauzela svoje mesto ona Se prisno pozdravila i porazgovarala sa muškarcem koji nije poznat javnosti. 

Pročitajte: Nataša Miljković u suzama zbog sina - Lazar je doneo odluku i RODITELJI TU NIŠTA NE MOGU (FOTO)

Ata Images

 

Da li je markantni gospodin novi partner Nataše Miljković ili je reč o starom prijatelju, ne znamo, ali je evidentno da je lepa voditeljka uživala u razgovoru budući da nije skidala osmeh sa lica. Uz sve to, primetili smo i da se Nataša prolepšala, a da li je za sjaj u njenim očima zaslužna nova ljubav ili je nešto drugo u pitanju, ostaje da se vidi..

Pročitajte: Nisu ni sanjali - Nataša Miljković i Srđan Timarov su uspeli, sin Lazar najsrećniji (foto)

Ata Images

 

Komentari (1)

Loading