Celebrity News

Iz porodičnog albuma: Jedina slika Jelice Sretenović sa mlađom ćerkom! Olja je prava lepotica (FOTO)

Ćerka Jelice Sretenović kao devojčica bila je neodoljiva

Iz porodičnog albuma: Jedina slika Jelice Sretenović sa mlađom ćerkom! Olja je prava lepotica (FOTO)

Luka Šarac

Jelica Sretenović isticala je više puta da u životu ima dve velike dragocenosti, ćerke Anu i Olju. Miloš Miša Sretenović, osnivač Univerzitetskog kliničkog centra, osvojio je Jelicu kada joj je bilo 19 godina. Nakon godinu dana zabavljanja ona je postala Jelica Sretenović i na trećoj godini studija Milošu je podarila ćerku Mariju.

Pročitajte: NOVI DEČKO Jelice Sretenović više nije tajna! MNOGO MLAĐI, prezgodan, ljube se na plaži u Crnoj Gori! Pogledajte fotke

11 godina kasnije na svet je došla mlađa ćerka Jelice Sretenović, Olja, koja je prava kopija svoje majke. Mezimica u porodici uvek je uspevala da im izmami osmehe na lice, a glumica je nedavno podelila i jednu porodičnu uspomenu iz '89. godine, na kojoj sa ćerkom Oljom pozira, a osmesi na njihovim licima govore više od 1000 reči.

Instagram

 

Za razliku od starije Marije, koja godinama živi u Švedskoj, mlađa ćerka Jelice Sretenović ostala je u Srbiji i trudi se da majci, koja je u četrdeset petoj godini ostala udovica svakoga dana na lice vrati osmeh kao na fotografiji staroj preko tri decenije.

Boško Karanović

 

 

Komentari (0)

Loading