Celebrity News

NOVI DEČKO Jelice Sretenović više nije tajna! MNOGO MLAĐI, prezgodan, ljube se na plaži u Crnoj Gori! Pogledajte fotke

Novi dečko Jelice Sretenović više nije tajna

NOVI DEČKO Jelice Sretenović više nije tajna! MNOGO MLAĐI, prezgodan, ljube se na plaži u Crnoj Gori! Pogledajte fotke

Instagram

Poznato je da je Jelica Sretenović vrlo mlada ostala udovica. Od momenta kada ju je suprug pravnik Miloš Miša Sretenović, njena prva i najveća ljubav, napustio dramska umetnica nije želela ni da pogleda drugog muškarca.

Tiho je patila za ocem svojih mezimica, zahvaljujući kojima je uspela da nastavi dalje. Olja i Ana, kao i unuk Miša koji je ime dobio po dedi, postali su njen smisao života, a neko koga će mediji oslovljavati sa novi dečko Jelice Sretenović dugo nije mogao ni da priviri u srce glumice.

Pročitajte: Zavirite u prostran dom Jelice Sretenović na Čuburi: Jedan komad nameštaja košta ko manja garsonjera (FOTO)

Jelica je Mišu upoznala kada je imala samo 18 godina. Sa 19, čim je ostala u drugom stanju, za njega se i udala, a nema ko od njenih kolega se ne seća te velike ljubavi.

 

Instagram

 

I danas se može čuti da je glumica u braku sa pravnikom živela zaštićena kao beli medved, a kada se sve to uzme u obzir ne čudi što niti jedan jedini muškarac kasnije njenog Mišu nije mogao da zameni.

Pročitajte:Bez oca su ostale rano, pa im je majka bila najveći oslonac: Ovo su ćerke Jelice Sretenović koje se nikad ne pojavljuju u javnosti

Kako bi što brže prebolela odlazak voljenog Jelica je čak u jednom momentu prodala stan na Vračaru i preselila se u kuću na Zvezdari, ali vrlo brzo se pokajala, pa se vratila.

 

Instagram

 

Shvatila je da tugu nosi sa sobom, te da nijedna nova korekcija to neće promeniti.

 

Instagram

 

S godinama Jelica je naučila da s manje gorčine govori o prošlim dešavanjima, a najnoviji snimci, zapravo fotografije sa Jadrana svedoče tome da je došlo vreme i da se posveti svom emotivnom životu.

Pročitajte: Ogledalo kakvo postoji još samo u Skupštini: Salonac Jelice Sretenović na Vračaru krije prave dragocenosti FOTO

Naime, glumica letuje sa svojom koleginicom Lidijom Vukićević u Crnoj Gori.

 

Instagram

 

 

One vreme provode u društvu nekoliko muškaraca i ludo se zabavljaju.

 

Instagram

 

 

Fotografije svedoče sinoćnom dobrom provodu dve koleginice sa daleko mlađim momcima, a da li je to novi dečko Jelice Sretenović uplovio u život glumice svi su se zapitali nakon poljupca.

Pročitajte: Udala se sa 19, sa 45 postala udovica: Malo ko zna da su ove dve lepotice ćerke Jelice Sretenović, starija je ista mama FOTO

Naime, zgodni mladić u naletu emocija zbog pesme prišao je Jelici i strasno je poljubio, na šta se ona slatko nasmejala. 

 

Instagram

 

 

Bilo da je reč o romansi li pak prijateljstvu svi se raduju što je Jelica ponovo srećna.

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading